• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Kontakt

Musikakuten är producerad av Studiefrämjandet och får användas av alla. Här hittar du kontaktuppgifter och mer information om oss på Studiefrämjandet.

Vi hjälper dig med din musik

Musikakuten drivs av Studiefrämjandet. Om ni har engagemanget och drivet så erbjuder vi verktyg, kompetens och kontakter. Vi hjälper dig att nå dit du vill med din musik, oavsett om det är att ta över världen med ditt band, lära dig spela en låt på bas eller skriva en houselåt.

Hör av dig till våra kunniga musikhandläggare på din ort!

Kontakta Musikakuten

Andreas Westholm
Utvecklingsledare Musik
Studiefrämjandet Riksförbundet
Telefon: 08-545 707 06
E-post: andreas.westholm@studieframjandet.se

Om Musikakuten

Vare sig du är nybörjare eller redan hållit på ett tag erbjuder Musikakuten tips och råd för att utvecklas vidare inom musiken.

Musikakuten är också en perfekt källa för studiematerial för dig som leder eller deltar i någon av Studiefrämjandets studiecirklar. Studiecirkeln som form för dig och din musikgrupp öppnar helt nya dörrar och bidrar till att ni får en plattform som musiker.

De flesta texter, tips och videos har vi producerat själva. Det materialet har du tillgång till helt gratis. Utöver det länkar vi även till bra och pedagogiska klipp från webben.

Om Studiefrämjandet

Vi är ett av Sveriges största studieförbund och finns över hela landet, med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar.

Studiefrämjandet är särskilt inriktat på natur, djur, miljö och kultur – framför allt ungdomskultur. Vår verksamhet är öppen för alla.

Kolla in Studiefrämjandets webbsida!