• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Inspiration

Här hittar du föreläsningar och annat material som du kan inspireras mera av! Tipsa oss gärna om filmer eller texter som skulle passa här.

Från att starta band till att jobba som musiker!

Emlee Johansson, trummis i det världsturnerande rockbandet Thundermother, berättar om sin bakgrund och sitt liv som artist.

"Jag berättar om hela min musikaliska resa, från att jag började spela ett instrument, till att gå musikgymnasium och fram till att nu jobba som musiker på heltid. Jag vill inspirera människor att våga satsa på en musikkarriär och att våga följa sina drömmar. Kan jag så kan Du!

Jag berättar om hur det ser ut för mig i musikbranschen idag, och vad som krävs för att ett band ska slå igenom. Jag ger er en bild av hur vårt crew ser ut (manager, bokningsagent, scentekniker etc), hur livet ser ut på turné, men också hur oglamoröst livet också oftast är. Under tiden jag berättar visar jag bilder och filmklipp från min verklighet." /Emlee

Föreläsningen är inspelad och arrangerad 20/10 2020 av Studiefrämjandet Skaraborg i samarbete med Västra Götlandsregionen.