• Välj län: Hela Sverige
  • Byt

    Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

    Välj län nu

    Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

    Välj län nu
    Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Odlings-PT - Sandviken - Block 7 - Tillaga grönsaker och rotfrukter i säsong - ENDAST RESERVPLATSER

Grönsaker och rotfrukter

Odlings-PT - Sandviken - Block 7 - Tillaga grönsaker och rotfrukter i säsong - ENDAST RESERVPLATSER

Hur tillagar du högtidsmat på det du själv har odlat? Vad ställer du fram på buffébordet inför påsk, midsommar och jul? I denna workshop får du mer inspiration.

JUST NU FINNS ENDAST RESERVPLATSER KVAR!

För vem?
För dig som vill ha inspiration kring tillagning av grönsaker och rotfrukter som högtidsmat.

Vem får delta?
Du som bor i Sandvikens kommun. I mån av plats kan du delta på ett annat datum i Hofors eller Ockelbo.

Vad tillagar vi?
Huvudrätter, sidorätter och dessert med grönsaker och rotfrukter som bas.

Antal platser:
10 per tillfälle (sex tillfällen totalt att välja på).

Kostnad:
600 kr inklusive deltagaravgift för 1 workshop, råvaror, recepthäfte och middag.

Din anmälan är bindande - men du kan alltid sälja din plats!

Om "Tillaga säsong" i Projekt Odlings-PT
Under ledning av Maria Sågström får du tillsammans med andra tillaga högtidsmat med olika grönsaks- och rotfruktsrätter som bas. Maria är utbildad kock men är från början, på grund av familjens kostval och allergier, självlärd inom vegansk/vegetarisk kost och IBS.

Under workshopen lagar ni tillsammans både mättande huvudrätter, enklare sidorätter och någon dessert. Workshopen avslutas med en gemensam måltid. Med dig hem får du ett recepthäfte med de upp till tio rätter som ni har tillagat tillsammans.

Två av projektets Odlings-PT finns med som medhjälpare under workshopen. Med dessa kan du prata om grönsaker, mat och odling. Du behöver inte odla själv eller ha deltagit i projektet tidigare för att få vara med på workshopen.

Två workshopsdatum kvar att välja på:

Sandviken
Söndag 14 april - denna! kl. 15.30 - 19.30

Ockelbo
Söndag 28 april, kl 15.30 - 19.30

För att komma tillbaka till samlingssidan med alla olika datum

Angående anmälan och deltagaravgift
Vi vill att du betalar deltagaravgiften så snart som möjligt och senast inom tio dagar efter att du har fått fakturan. Anledningen är många intresserade.

Matallergier
Ange eventuella matallergier vid anmälan.

Frågor om anmälan, inbetalning och deltagaravgift
Kontakta Carina på carina.carlsson@studieframjandet.se

Mer information om Projekt Odlings-PT
https://www.studieframjandet.se/odlingspt

Frågor om Projekt Odlings-PT
Kontakta Kia på kia.enbarr@studieframjandet.se

Projektansvariga och finansiering
Projektet drivs av Studiefrämjandet Mitt i samverkan med Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning (VGS) och finansieras av Leader Gästrikebygden, europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Kontakt

Carina Carlsson
Verksamhetsutvecklare
Sandviken
carina.carlsson@studieframjandet.se
026-27 32 90

Hur tillagar du högtidsmat på det du själv har odlat? Vad ställer du fram på buffébordet inför påsk, midsommar och jul? I denna workshop får du mer inspiration.

Ställ dig på väntlistan

JUST NU FINNS ENDAST RESERVPLATSER KVAR!

För vem?
För dig som vill ha inspiration kring tillagning av grönsaker och rotfrukter som högtidsmat.

Vem får delta?
Du som bor i Sandvikens kommun. I mån av plats kan du delta på ett annat datum i Hofors eller Ockelbo.

Vad tillagar vi?
Huvudrätter, sidorätter och dessert med grönsaker och rotfrukter som bas.

Antal platser:
10 per tillfälle (sex tillfällen totalt att välja på).

Kostnad:
600 kr inklusive deltagaravgift för 1 workshop, råvaror, recepthäfte och middag.

Din anmälan är bindande - men du kan alltid sälja din plats!

Om "Tillaga säsong" i Projekt Odlings-PT
Under ledning av Maria Sågström får du tillsammans med andra tillaga högtidsmat med olika grönsaks- och rotfruktsrätter som bas. Maria är utbildad kock men är från början, på grund av familjens kostval och allergier, självlärd inom vegansk/vegetarisk kost och IBS.

Under workshopen lagar ni tillsammans både mättande huvudrätter, enklare sidorätter och någon dessert. Workshopen avslutas med en gemensam måltid. Med dig hem får du ett recepthäfte med de upp till tio rätter som ni har tillagat tillsammans.

Två av projektets Odlings-PT finns med som medhjälpare under workshopen. Med dessa kan du prata om grönsaker, mat och odling. Du behöver inte odla själv eller ha deltagit i projektet tidigare för att få vara med på workshopen.

Två workshopsdatum kvar att välja på:

Sandviken
Söndag 14 april - denna! kl. 15.30 - 19.30

Ockelbo
Söndag 28 april, kl 15.30 - 19.30

För att komma tillbaka till samlingssidan med alla olika datum

Angående anmälan och deltagaravgift
Vi vill att du betalar deltagaravgiften så snart som möjligt och senast inom tio dagar efter att du har fått fakturan. Anledningen är många intresserade.

Matallergier
Ange eventuella matallergier vid anmälan.

Frågor om anmälan, inbetalning och deltagaravgift
Kontakta Carina på carina.carlsson@studieframjandet.se

Mer information om Projekt Odlings-PT
https://www.studieframjandet.se/odlingspt

Frågor om Projekt Odlings-PT
Kontakta Kia på kia.enbarr@studieframjandet.se

Projektansvariga och finansiering
Projektet drivs av Studiefrämjandet Mitt i samverkan med Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning (VGS) och finansieras av Leader Gästrikebygden, europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Kontakt

personalen
Carina Carlsson Verksamhetsutvecklare

Liknande kurser inom Matlagning i Gävleborgs län