• Valt län: Stockholms län
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Samhälle & hållbar utveckling - Stockholm

Lär dig mer om samhällsfrågor och hållbar utveckling. Skapa förändring där du bor och var med och hjälp andra människor.

För att nå ett hållbart samhälle måste vi bli många som arbetar med miljö- och klimatfrågor, men också med demokratifrågor som integration och mångfald, jämställdhet och konsumtion.

Vad kan du och dina närmaste göra själv för att leva mer hållbart? Vilka förändringar kan du göra i hemmet, i skolan och på jobbet?

Studiefrämjandet samarbetar med några av landets stora miljöorganisationer, bland annat Naturskyddsföreningen och Jordens Vänner.

Studiefrämjandet finns också till för dig som går i tankar om adoption och som är intresserad av ämnen som rör barn och skola och omställning.

Samhälle och mångfald

Inom vårt ämnesområde Samhälle och mångfald arbetar Studiefrämjandet Stockholms län med att öka integration och mångfald både i vår verksamhet och samhället i stort. För oss är integration- och mångfaldsarbetet en ömsesidig process, där människor möts under jämlika förutsättningar och lär av varandra.
Du kanske vill starta en studiecirkel?

Vi vill vara en plats där alla kan mötas och få en chans att bilda sig i ämnen som intresserar. Vår metod är folkbildning och vårt verktyg är studiecirkeln.

Studiefrämjandet vill att folkbildningen ska nå alla och de som behöver den mest.  Oavsett vem du är, så är du välkommen till oss.
Du kanske är nyanländ eller bott länge i Sverige, du kan vara ensam eller har ett kompisgäng,du kanske inte har gått i skolan eller har utbildning. Det viktigaste är att du är nyfiken, engagerad och vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper!

Starta en studiecirkel!

Lär dig tillsammans med andra genom att starta en studiecirkel hos Studiefrämjandet.

Beskriv verksamheten i din studiecirkel: