Mat för hälsa och en välmående tarmflora
Mat för hälsa och en välmående tarmflora
Kom på matlagningskurs med utgångspunkt i den asiatiska köket och fokus på vegetarisk mat för balans och hälsa.
Innehåll
Här får du i matlagningen fokusera på att främja en hälsosam tarmflora.
Vi utforskar olika typer av näringsrika livsmedel, som fermenterade livsmedel och fiberrika grönsaker, och deras positiva effekter på tarmhälsan.
Omfattning
Endagskurs som kombinerar teoripass, praktisk matlagning, samtal och avsmakning.
Vi kommer laga mat utifrån en meny med flera rätter, framtagen för att främja din tarmflora enligt traditionell lära vanligt i flera asiatiska länder.
Förkunskap
Du behöver ingen speciell förkunskap för att delta.
Kursmaterial
Allt som behövs för matlagningen kommer finnas på plats vid kurstillfället.
Kostnad för ingredienser till matlagningen tillkommer utöver kursavgift med högst 200kr per deltagare. Mer information om hur det kommer gå till med betalning av mat får alla anmälda närmare kursstart.
Matpreferenser
Allt vi tillagar är vegetariskt och passar även utmärkt för den laktosintoleranta.
I din anmälan uppger du eventuella allergier och preferenser. Om vi inte kan anpassa matlagningen utifrån dina önskemål så hör vi av oss.
Ledare
Shirley Li kommer från Hong Kong och har sedan hon var barn lärt sig att mat är både medicin och njutning. För Shirley är mat är ett uttryck för kärlek i subtil form och hon ser fram emot att dela med sig av sina kunskaper.
#göteborgsjuhäradht2024
Kontakt
Anton Adler
Verksamhetsutvecklare
Alingsås
anton.adler@studieframjandet.se
076-610 40 10
Dela sida:
Dela: