• Valt län: Blekinge län
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Dans & rörelse - Blekinge

Hitta dansstilen som passar just dig. Vi har ett brett utbud av danskurser runt om i landet - både för nybörjare och för mer erfarna dansare.

Dans är kreativt, lustfyllt, och stärker både kropp och själ. Kanske lockas du av jazzdans, streetdance eller ballroom? Eller magdans, afrikansk dans, K-pop, tango och vals?

Hos oss kan du också upptäcka känslan i en balett, känna glöden i en latinamerikansk dans eller prova på en klassisk folkdans.

Och vill du eller din dansgrupp uppträda på en scen går det bra att anmäla sig till vår stora dansturné - Danskarusellen.

Vill du dansa eller skapa koreografi? Skapa föreställningar eller dansa för att det är kul? Eller ordna en danstävling där du bor?

Är du nyfiken på streetdance, jazz, ragga, linedance, dancehall, hiphop, schottis, balett eller någon annan spännande dansstil? Om ni är några stycken som vill dansa kan ni starta en studiecirkel! I en studiecirkel kan du och dina vänner (minst 3 personer över 12 år) träffas och lära er nya danser, med vår hjälp.
Eller är du intresserad av koreografi? Kanske kan vi pussla ihop dig men en av de många dansgrupper som repar hos oss. Har du en idé om att skapa en dansafton eller en danstävling så hör av dig till oss.

Är du intresserad av danskarusellen finns information här.

Genom Studiefrämjandet kan du till exempel få hjälp med lokaler, studiematerial och annat praktiskt. Vi kan ofta ställa upp som medarrangörer eller förmedla viktiga kontakter inom kommunen och andra organisationer.Kontakta oss på Studiefrämjandet SydOst om du vill veta mer.

Vi har fina lokaler på Dansverkstan i Ronneby.

Vi anordnar dansklasser och workshops samt dansprojekt.