Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Livet på landet: Grönbetesägg och Permakultur i praktiken

Pallkragar med odlingar och höns som går runt dem.

Livet på landet: Grönbetesägg och Permakultur i praktiken

En föreläsning om småskalig äggproduktion, skillnaden på ägg och ägg, och Permakultur i den egna trädgården

Välkommen till en inspirerande föreläsning om småskalig äggproduktion och permakultur! Vi kommer att diskutera skillnaden på ägg och ägg, och hur du kan tillämpa permakulturprinciper i din egen trädgård. Lär dig mer om grönbetesägg och möjligheterna och utmaningarna att skapa en hållbar och självförsörjande matproduktion.

Permakultur är en metod för att designa hållbara system som efterliknar naturens processer och främjar både människors och naturens välmående. Småskalig äggproduktion med fokus på ekologiska och djurvänliga metoder är ett sätt att tillämpa permakultur.

Johanna Norberg Kovacic driver Råbockängens gård som sysslar med småskalig livsmedelsproduktion med fokus på grönbetesägg, honung, grönsaker, bär och blomster.

Ingen föranmälan behövs. Ta gärna med dig frågor och funderingar!

Kontakt

Jesaia Lowejko
Folkbildningsutvecklare - Djur, Natur och Miljö
Kalmar
jesaia.lowejko@studieframjandet.se
070-840 19 14

En föreläsning om småskalig äggproduktion, skillnaden på ägg och ägg, och Permakultur i den egna trädgården

Välkommen till en inspirerande föreläsning om småskalig äggproduktion och permakultur! Vi kommer att diskutera skillnaden på ägg och ägg, och hur du kan tillämpa permakulturprinciper i din egen trädgård. Lär dig mer om grönbetesägg och möjligheterna och utmaningarna att skapa en hållbar och självförsörjande matproduktion.

Permakultur är en metod för att designa hållbara system som efterliknar naturens processer och främjar både människors och naturens välmående. Småskalig äggproduktion med fokus på ekologiska och djurvänliga metoder är ett sätt att tillämpa permakultur.

Johanna Norberg Kovacic driver Råbockängens gård som sysslar med småskalig livsmedelsproduktion med fokus på grönbetesägg, honung, grönsaker, bär och blomster.

Ingen föranmälan behövs. Ta gärna med dig frågor och funderingar!

Kontakt

personal
Jesaia Lowejko Folkbildningsutvecklare - Kultur, Natur och Miljö
Skicka e-post
070-840 19 14

Liknande kurser inom Mat, hem & trädgård i Kalmar län