Livet på landet: Grönbetesägg och Permakultur i praktiken
Livet på landet: Grönbetesägg och Permakultur i praktiken
En föreläsning om småskalig äggproduktion, skillnaden på ägg och ägg, och Permakultur i den egna trädgården
Välkommen till en inspirerande föreläsning om småskalig äggproduktion och permakultur! Vi kommer att diskutera skillnaden på ägg och ägg, och hur du kan tillämpa permakulturprinciper i din egen trädgård. Lär dig mer om grönbetesägg och möjligheterna och utmaningarna att skapa en hållbar och självförsörjande matproduktion.
Permakultur är en metod för att designa hållbara system som efterliknar naturens processer och främjar både människors och naturens välmående. Småskalig äggproduktion med fokus på ekologiska och djurvänliga metoder är ett sätt att tillämpa permakultur.
Johanna Norberg Kovacic driver Råbockängens gård som sysslar med småskalig livsmedelsproduktion med fokus på grönbetesägg, honung, grönsaker, bär och blomster.
Ingen föranmälan behövs. Ta gärna med dig frågor och funderingar!
Kontakt
Jesaia Lowejko
Folkbildningsutvecklare - Djur, Natur och Miljö
Kalmar
jesaia.lowejko@studieframjandet.se
070-840 19 14
Dela sida:
Dela: