Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Förädla råvaror

Hur förädlar man råvaror? Vad kan man göra? Vad behöver jag för utrustning? Vill du lära dig detta så är det här kursen för dig!

Färska frukter och grönsaker på bord
Anmäl dig här

Förädla råvaror

Hur förädlar man råvaror? Vad kan man göra? Vad behöver jag för utrustning? Vill du lära dig detta så är det här kursen för dig!

En dag där grunderna i surdegsbak, inläggningar, torkning, syrning/fermetering, och konservering lärs ut. 

Det här är en teoretisk kursdag för dig som är nyfiken på att börja förädla egenodlade eller köpta råvaror eller redan börjat och vill lära dig mer. 

Kursledarens egen erfarenhet varvas med litteratur i ämnet och genomgång av utrustning som behövs. 

I kursavgiften ingår vegetarisk lunch, kaffe och te. 

Cirkelledare Annilie Pettersson;
Odlar och förädlar råvaror på gården i Berga utanför Sala. Håller även kurser i grönsaksodling och tar emot studiebesök. 
Annilie har gått två st folkhögskoleutbildningar inom ekologisk grönsaksodling. Hon är certifierad permakulturdesigner och yogalärare.
Som lärare är hon inspirerande, flexibel och lär ut erfarenhetsbaserat. Håller även kurser i grönsaksodling, föreläser och tar emot studiebesök. 

Kontakt

Therese Jäderberg
Folkbildningsutvecklare Natur, Djur & Miljö
Köping
therese.jaderberg@studieframjandet.se
0221-212 02

Liknande kurser inom Odling i Västmanlands län