Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

lär dig att fermentera

Bild på fjärilar i blomrabatt

lär dig att fermentera

Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som inte bara är billig utan även god, hälsosam och klimatsmart. 

Häng med, lär dig denna metod och upptäck nya smaker. Lär dig grunderna i fermentering, inklusive mjölksyrajäsning och hur du kan använda fermenterade produkter i din matlagning

Vi kommer att strimla, riva, stampa, pressa och såklart provsmaka.

 

Ta med, glasburkar, skärbräda, en kniv som du gillar att jobba med och plasthandskar. 

Utöver kursavgiften betalas 100,- för ingredienser, smakprover.

 

Varmt välkomna!

Kontakt

Linda Holmström
Folkbildningsutvecklare Natur, Djur & Miljö
Umeå
linda.holmstrom@studieframjandet.se
090-70 68 10

Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som inte bara är billig utan även god, hälsosam och klimatsmart. 

Anmäl dig

Häng med, lär dig denna metod och upptäck nya smaker. Lär dig grunderna i fermentering, inklusive mjölksyrajäsning och hur du kan använda fermenterade produkter i din matlagning

Vi kommer att strimla, riva, stampa, pressa och såklart provsmaka.

 

Ta med, glasburkar, skärbräda, en kniv som du gillar att jobba med och plasthandskar. 

Utöver kursavgiften betalas 100,- för ingredienser, smakprover.

 

Varmt välkomna!

Kontakt

Bild på Linda Holmström
Linda Holmström Folkbildningsutvecklare Natur, Djur & Miljö

Liknande kurser inom Odling i Västerbottens län