Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

FoodJam hemma hos Irene inkl smaka hemgjord tempeh och natto

Bild på växter i fönster

FoodJam hemma hos Irene inkl smaka hemgjord tempeh och natto

Lokala ekologiska baljväxter med vardagsmat-koncept inkl test av hemgjord tempeh och natto som Lotta Woxberg Lindsjö gjort.

Vi sprider kunskap och matglädje kring mat med ekologiska baljväxter.

Tillsammans med ca fem andra tillreder ni 6-8 rätter eller delar av rätter till en läcker buffé där de flesta rätterna innehåller baljväxter. Syftet med träffen är att sprida kunskap men framför allt matglädje kring mat med ekologiska baljväxter. Meningen är att när man deltagit i ett sådant tillfälle är man redo att själv ordna en liknande FoodJam och på så sätt sätter vi igång en snöboll av FoodJams om detta. Baljväxterna kommer att vara förberedda (blötlagda och ofta kokta) så att det ska vara möjligt att hinna inom rimlig tid. Lotta, som gör egen tempeh och natto kommer också att vara med och beskriva hur hon gjort.

Plats: Irene Zaar, Kulltorp Kristianstad

Arrangör: NF Kristianstad Bromölla 

Anmälan senast 2 feb

Kostnad: 120 kr per person (ungefär råvarukostnad)

Kontakt: Anita Gunnarsson 0767-63 84 48

 

 

Kontakt

Mari Graneskog
Folkbildningsutvecklare Natur, Djur & Miljö
Kristianstad
mari.graneskog@studieframjandet.se
073-942 36 46

Lokala ekologiska baljväxter med vardagsmat-koncept inkl test av hemgjord tempeh och natto som Lotta Woxberg Lindsjö gjort.

Anmäl dig

Vi sprider kunskap och matglädje kring mat med ekologiska baljväxter.

Tillsammans med ca fem andra tillreder ni 6-8 rätter eller delar av rätter till en läcker buffé där de flesta rätterna innehåller baljväxter. Syftet med träffen är att sprida kunskap men framför allt matglädje kring mat med ekologiska baljväxter. Meningen är att när man deltagit i ett sådant tillfälle är man redo att själv ordna en liknande FoodJam och på så sätt sätter vi igång en snöboll av FoodJams om detta. Baljväxterna kommer att vara förberedda (blötlagda och ofta kokta) så att det ska vara möjligt att hinna inom rimlig tid. Lotta, som gör egen tempeh och natto kommer också att vara med och beskriva hur hon gjort.

Plats: Irene Zaar, Kulltorp Kristianstad

Arrangör: NF Kristianstad Bromölla 

Anmälan senast 2 feb

Kostnad: 120 kr per person (ungefär råvarukostnad)

Kontakt: Anita Gunnarsson 0767-63 84 48

 

 

Kontakt

Mari Graneskog
Mari Graneskog Folkbildningsutvecklare Djur-Natur
Skicka e-post
073-942 36 46

Liknande kurser inom Omställning i Skåne län