Maten - vår medicin; köket som apotek
Maten - vår medicin; köket som apotek
Innan det moderna expert-samhället, fick folk lita på sina egna erfarenheter och "de kloke" för å hålla sig friska. Ofta vet vi av erfarenhet och med sunt förnuft att vissa födoämnen orsakar hälsobesvär (tex fet rökt stekt mat förvärrar symtomen vid gallbesvär).
Idag har vi kunskapen och kan lindra & förebygga obalanser - om vi lyssnar på kroppen & knoppen. Birthe Eriksson som är utbildad i både skol- och komplementärmedicin, inspirerar, demonstrerar och ger smakprov på vad vi själva kan använda från naturen & köket för ett sunt leverne.
Birthe Eriksson, utbildad i skol- och komplementärmedicin, inspirerar, demonstrerar och ger smakprov på vad vi kan använda från naturen för ett sunt leverne.
Anmälan senast 26/11 för säker plats. Okey att komma oanmäld men då garanteras inte plats eller provsmakning.
Plats: Studiefrämjandet, Kristianstad
Kontakt: Anita Gunnarsson (076-76 38 44 8). Sammarrangemang med Hälsoträdgården och Kristianstads Trädgårdsförening
Mer info kan tillkomma.
Kontakt
Mari Graneskog
Folkbildningsutvecklare Natur, Djur & Miljö
Kristianstad
mari.graneskog@studieframjandet.se
073-942 36 46
Dela sida:
Dela: