Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Maten - vår medicin; köket som apotek

Dukat middagsbord

Maten - vår medicin; köket som apotek

Innan det moderna expert-samhället, fick folk lita på sina egna erfarenheter och "de kloke" för å hålla sig friska. Ofta vet vi av erfarenhet och med sunt förnuft att vissa födoämnen orsakar hälsobesvär (tex fet rökt stekt mat förvärrar symtomen vid gallbesvär).

Idag har vi kunskapen och kan lindra & förebygga obalanser - om vi lyssnar på kroppen & knoppen. Birthe Eriksson som är utbildad i både skol- och komplementärmedicin, inspirerar, demonstrerar och ger smakprov på vad vi själva kan använda från naturen & köket för ett sunt leverne.

Birthe Eriksson, utbildad i skol- och komplementärmedicin, inspirerar, demonstrerar och ger smakprov på vad vi kan använda från naturen för ett sunt leverne.

Anmälan senast 26/11 för säker plats. Okey att komma oanmäld men då garanteras inte plats eller provsmakning.

Plats: Studiefrämjandet, Kristianstad

Kontakt: Anita Gunnarsson (076-76 38 44 8). Sammarrangemang med Hälsoträdgården och Kristianstads Trädgårdsförening

Mer info kan tillkomma.

Kontakt

Mari Graneskog
Folkbildningsutvecklare Natur, Djur & Miljö
Kristianstad
mari.graneskog@studieframjandet.se
073-942 36 46

Innan det moderna expert-samhället, fick folk lita på sina egna erfarenheter och "de kloke" för å hålla sig friska. Ofta vet vi av erfarenhet och med sunt förnuft att vissa födoämnen orsakar hälsobesvär (tex fet rökt stekt mat förvärrar symtomen vid gallbesvär).

Anmäl dig

Idag har vi kunskapen och kan lindra & förebygga obalanser - om vi lyssnar på kroppen & knoppen. Birthe Eriksson som är utbildad i både skol- och komplementärmedicin, inspirerar, demonstrerar och ger smakprov på vad vi själva kan använda från naturen & köket för ett sunt leverne.

Birthe Eriksson, utbildad i skol- och komplementärmedicin, inspirerar, demonstrerar och ger smakprov på vad vi kan använda från naturen för ett sunt leverne.

Anmälan senast 26/11 för säker plats. Okey att komma oanmäld men då garanteras inte plats eller provsmakning.

Plats: Studiefrämjandet, Kristianstad

Kontakt: Anita Gunnarsson (076-76 38 44 8). Sammarrangemang med Hälsoträdgården och Kristianstads Trädgårdsförening

Mer info kan tillkomma.

Kontakt

Mari Graneskog
Mari Graneskog Folkbildningsutvecklare Djur-Natur
Skicka e-post
073-942 36 46

Liknande kurser inom Matlagning i Skåne län