• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Ansökan öppen till Future Echoes 2021

Ansökan öppen till Studiefrämjandets Nemis-scen på showcasefestivalen Future Echoes som sker live 16-18 september i Norrköping! Där kommer vi ha en Nemis- scen och stärka upp närvaron med flera olika artister och aktörer!

-Vi är väldigt stolta att få presentera några av våra grupper på vår Nemis-scen på festivalen. Känns superspännande med en ny showcasefestival och att vi som studieförbund vill vara en del av den är självklart. Ska bli så kul!” säger Emma Heimersson, Utvecklingsledare - Musik, Studiefrämjandet.

- Vi ser fram emot att se nya akter från Nemis under Future Echoes. Ansökan är nu öppen på Studiefrämjandet", säger Peter Åstedt, Future Echoes. 

Nemis (New Music in Sweden) är Studiefrämjandets livescen för dig som kommit lite längre i musikkarriären och nu vill visa upp dig i ett proffsigare sammanhang på klubbar och festivaler. 

Future Echoes är Sveriges nya showcasefestival som sker helt live den 16 till 18 september 2021 i Norrköping, men kommer i fortsättningen arrangeras årligen i februari med start 2022, 17 till 19 februari. Festivalen kommer ha 100 artister från hela världen samt en internationell musikkonferens med internationella talare som hålls på Elite Grand Hotel i Norrköping. Festivalen hålls på flera spelställen i centrala Norrköping. Festivalen har redan fått ansökningar från snart 2000 artister från över 65 olika länder. Det är öppet att söka fram till juni. Under festivalen kommer priset Cashbox Lifetime Achievement delas ut. Festivalen har redan flera internationella samarbeten med artistutbyten, mycket genom samarbetet med UNESCO Creative Cities Network i Norrköping. Sedan starten i juni 2020 har Future Echoes redan varit representerade på internationella showcasefestivaler både i paneler och med utbyten med svenska artister som gjort framträdanden utomlands virtuellt. Future Echoes drivs av den ideella föreningen Discover Sensation och produceras i samarbete med Norrköpingsföretaget United Vision AB.

Porträttbild
Emma Heimersson Förbundschefsstöd