• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Studiefrämjandet i samarbete med showcasefestivalen  Future Echoes

Vi inleder ett samarbete med Future Echoes som är Sveriges nya showcasefestival som sker helt live den 16 till 18 september 2021 i Norrköping. Vi kommer ha en Nemis scen på festivalen och därmed stärka närvaron med flera artister och aktörer.

- Vi är väldigt stolta att få presentera några av våra grupper på vår Nemis-scen. Känns superspännande med en ny showcasefestival och att vi som studieförbund vill vara en del av den är självklart. Ska bli så kul!” säger Emma Heimersson, Utvecklingsledare - Musik, Studiefrämjandet.

- Studieförbunden är ett otroligt viktigt nav inom den svenska musikindustrin och att kunna ta med två starka förbund som jobbar mycket med musik kommer tillföra väldigt mycket, säger Peter Åstedt, Future Echoes.

 

Nemis (New Music in Sweden) är Studiefrämjandets livescen för dig som kommit lite längre i musikkarriären och nu vill visa upp dig i ett proffsigare sammanhang på klubbar och festivaler. Håll utkik på Nemis för mer information. 

Future Echoes är Sveriges nya showcasefestival som sker helt live den 16 till 18 september 2021 i Norrköping, men kommer i fortsättningen arrangeras årligen i februari med start 2022, 17 till 19 februari. Festivalen kommer ha 100 artister från hela världen samt en internationell musikkonferens med internationella talare som hålls på Elite Grand Hotel i Norrköping. Festivalen hålls på flera spelställen i centrala Norrköping. Festivalen har redan fått ansökningar från snart 2000 artister från över 65 olika länder. Det är öppet att söka fram till juni. Under festivalen kommer priset Cashbox Lifetime Achievement delas ut. Festivalen har redan flera internationella samarbeten med artistutbyten, mycket genom samarbetet med UNESCO Creative Cities Network i Norrköping. Sedan i starten i juni 2020 har Future Echoes redan varit representerade på internationella showcasefestivaler både i paneler och med utbyten med svenska artister som gjort framträdanden utomlands virtuellt. Future Echoes drivs av den ideella föreningen Discover Sensation och produceras i samarbete med Norrköpingsföretaget United Vision AB.

futureechoes