• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Artisterna klara för Nemis på Future Echoes 2022

Nu är det klart! Almostone, Gasp och Live In Color är artisterna som spelar på vår Nemisscen på showcasefestivalen Future Echoes i Norrköping 18 februari.

Hela festivalen Future Echoes äger rum på ett flertal scener i Norrköping 17-19 februari. Vårt Nemisarrangemang är lördagen 18 februari på Dynamo. Här är artisterna:

Almostone

Foto: -

Almostone från Karlstad är det dynamiska rockbandet som blandar klassisk bombastisk rock med skälvande känslostinn pop. Stämmor, synkoper och synth-effekter finns det gott om här. Missa inte chansen att se Almostone på Future Echoes!

Kolla in festivalsidan för Almostone!

Gasp

Foto: -

Gasp från Malmö är resultatet av när tre 30-pluskvinnor från Do It Yourself-kulturen, plockade upp några instrument för allra första gången och lärde sig spela och skapa musik. Musiken är bullrig och överstyrd, men med några poprock-riff för att blanda ihop det hela, och för att ge dig låtar med mycket attityd och energi.

Kolla in festivalsidan för Gasp!

Live In Color

Foto: -

Live In Color är ett svenskt pop/rockband från Jönköping, bildat 2018. Bandet består av de tre bröderna Jesper, Anton och Linus, deras kusin Viktor samt deras barndomsvän Tim. Och för att beskriva deras musik med ett ord? ÄVENTYR! Ljudet är glatt, känslosamt och drömskt och levererar dessa känslor genom lekfulla gitarrer, medryckande trummor, intensiva basrytmer och existentiella texter.

Kolla in festivalsidan för Live In Color!

Om Nemis

Nemis är Studiefrämjandets livescen för dig som kommit lite längre i musikkarriären och nu vill visa upp dig i ett proffsigare sammanhang på klubbar och festivaler. 

Future Echoes webbsida kan du läsa mer om hela festivalen!

 • Text: Daniel Forsberg
 • Senast ändrad: 20 januari 2022