Comfort food
We want to make our November Tasty Future Brunch extra comforting with a Comfort Food Edition! Vi vill göra vår Tasty Future Brunch i november extra tröstande med en Comfort Food Edition!
Comfort food
We want to make our November Tasty Future Brunch extra comforting with a Comfort Food Edition! Vi vill göra vår Tasty Future Brunch i november extra tröstande med en Comfort Food Edition!
Who could use some comfort?
We know that autumn isn‘t only about beautiful colourful trees, pumpkin carving and cozy candlelights. It can also be dark, cold and draining - especially November. That‘s why we thought to make our November Tasty Future Brunch extra comforting with a Comfort Food Edition!
The learning element of the brunches is to understand how to eat in a climate-friendly and plant-based way and realizing how easy it can be. The variety of different foods that we have at every brunch gives ideas, inspiration and access to people who feel like eating climate-friendly & plant-based is too "complicated" and monotone. The monthly themes function as a help to come up with what to prepare for the brunch.
The next brunch on the 2nd of November att 11 pm will be all about plant-based food that makes us feel good. We all know: good food makes a good mood, and that’s what everyone can need in the darker seasons.
This time we will be at @villatradgarddeluxe in Växjö center, a perfect cozy place for a cozy brunch! So pack your favorite comfort food, get into cozy clothes and let‘s treat ourselves that Sunday! We cant‘t wait
••••••••••
Vi vet att hösten inte bara handlar om vackra färgglada träd, pumpaskärning och mysiga levande ljus. Den kan också vara mörk, kall och utmattande – särskilt november. Därför tänkte vi göra vår Tasty Future Brunch i november extra tröstande med en Comfort Food Edition!
Lärandeaspekten av bruncherna är att förstå hur man kan äta på ett klimatvänligt och växtbaserat sätt och inse hur enkelt det kan vara. Variationerna av olika rätter som vi har vid varje brunch ger idéer, inspiration och förenklar för personer som tycker att det är för "komplicerat" och ensidigt att äta klimatvänligt och växtbaserat. De månatliga temana fungerar som en hjälp för att komma på vad man ska förbereda till brunchen.
Nästa brunch den 2 november klockan 11:00 kommer att handla om växtbaserad mat som får oss att må bra. Vi vet alla att god mat ger gott humör, och det är något som alla kan behöva under de mörkare årstiderna.
Den här gången kommer vi att vara på @villatradgarddeluxe i Växjö centrum, en perfekt mysig plats för en mysig brunch! Så packa din favoritkomfortmat, ta på dig mysiga kläder och låt oss unna oss något extra den söndagen! Vi kan knappt vänta.
#comfortfood #tastyfuturebrunch #tastyfuture #brunch #potluckbrunch #knytkalas #växjö #växjökommun #eatforchange #plantbased #foodforfuture #vegan #planetfriendly #climatefriendly
Kontakt
Janica Sörestedt
Folkbildningsutvecklare, Profilområdesansvarig Natur
Växjö
janica.sorestedt@studieframjandet.se
073-416 14 39
Dela sida:
Dela: