Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Syrad magi - en kurs i fermentering

Grönsaker och rotfrukter

Syrad magi - en kurs i fermentering

Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som inte bara är prisvärd utan även god, hälsosam och klimatsmart. 

Häng med, lär dig denna metod och upptäck nya smaker. Vi kommer att strimla, riva, stampa, pressa och såklart provsmaka.

Ta med förkläde, skärbräda, en kniv som du gillar att jobba med och plasthandskar. 

Utöver kursavgiften betalas 250,- för ingredienser, glasburkar, smakprover och fika till kursledaren (swishas på plats)

 

Varmt välkomna!

Kontakt

Sara Eriksson
Folkbildningsutvecklare Natur, Miljö & Kultur
Östersund
sara.eriksson@studieframjandet.se
070-883 16 42

Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som inte bara är prisvärd utan även god, hälsosam och klimatsmart. 

Anmäl dig

Häng med, lär dig denna metod och upptäck nya smaker. Vi kommer att strimla, riva, stampa, pressa och såklart provsmaka.

Ta med förkläde, skärbräda, en kniv som du gillar att jobba med och plasthandskar. 

Utöver kursavgiften betalas 250,- för ingredienser, glasburkar, smakprover och fika till kursledaren (swishas på plats)

 

Varmt välkomna!

Kontakt

Sara Eriksson
Sara Eriksson Verksamhetsutvecklare Natur, Miljö & Hälsa
Skicka e-post
070-883 16 42

Liknande kurser inom Odling i Jämtlands län