• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Musikhus Hamnverken

Detta musikhus i Enköping ligger i Hamnverken, ett stenkast från hamnen i Enköping och på bekvämt gångavstånd från centrum. Här finns möjlighet att hyra en replokal.

Hamnverken är en byggnad från början av 1900-talet, där bland andra företaget Bacho hade kontor och verkstäder. Replokalerna i Hamnverken har funnits sedan 80-talet. Just nu repar band i olika genrer i våra 10 olika lokaler. Vill du och ditt band också spela musik här? Hör av er så hjälper vi er komma igång med en studiecirkel.

Outrustad replokal

Vi har tio outrustade replokaler som vi hyr ut till er som har egen utrustning. Här rekommenderar vi gärna att dela lokal med ett eller flera andra band. Ni har fri tillgång till lokalen - dygnet runt. Alla lokaler förutom en ligger en trappa upp utan hiss. Toaletter finns gemensamma på nedervåningen.

I dagsläget är det fullt i våra lokaler men ställ er gärna på väntlista så hör vi av oss så fort det blir ledigt. Känner ni redan någon som repar hos oss? Kontakta dessa eller be oss så kollar vi om ni kan dela på lokalen och kostnaden.

Utrustad replokal

Tillsammans med Enköpings kommun erbjuder vi en utrustad lokal i Tingshuset. I dessa finns ”backline” bestående av trumset, basförstärkare och två gitarrförstärkare samt ljudanläggning. Hör av er om ni vill nyttja dessa!

Priser

Egen replokal (olika storlekar): 700-1350 kr/månad
Utrustad replokal: 100kr per 2,5h reppass, kontakta oss om du är intresserad.

Starta en studiecirkel

För att få tillgång till våra lokaler behöver ni starta en studiecirkel hos Studiefrämjandet. Då kan vi även hjälpa er med andra saker som coachning, spelningar, utrustning, seminarier m.m. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Personalfoto Uppsala Västmanland 2022
Joel Öhlund Verksamhetsutvecklare och webbansvarig