• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Sofiepark Malmö

Ett kulturhus i Malmö som skapar möjligheter! Här finns replokaler, musikrum för urban musik, inspelningsstudio och en fin konsertlokal.

Just nu repar över 100 band i våra 20 olika lokaler. Vill du och din grupp/ditt band också spela musik här? Hör av er så hjälper vi er igång med en studiecirkel.

Vi har en reception och en mysig cafédel med generösa öppettider. Här kan du ta en fika eller bara sitta ner en stund. Vi satsar så klart på ekologiskt!

Våra lokaler

Utrustade replokaler
Våra fyra utrustade rum är kompletta med trumset, bas- och gitarrförstärkare samt ljudanläggning med sångmikrofoner. I varje replokal finns även två elgitarrer, en elbas samt ett digitalpiano. Instrumentkablar, effektpedaler och annan extrautrustning får ni gärna ta med er själva. Varje rep är tre timmar långt.

Tomma replokaler
Vi har sexton tomma replokaler som vi hyr ut till er som har egen utrustning. Här delas lokalen med ett eller flera andra band. Ni har fri tillgång till lokalen - dygnet runt och lokalerna har separata larm.

Session studio för urban musik
För er som vill spela in eller redigera musik finns denna studio att tillgå. Här finns dator med inspelningsprogram, plugins och mjukvara samt mikrofoner, högtalare och annan kringutrustning. Ni bokar in er på 1-2 tider per vecka, eller enstaka pass vid behov.

Utrustad replokal 50/50
En av våra utrustade ingår i Studiefrämjandets jämställdhetssatsning och vigd för grupper med minst 50 % kvinnor, transpersoner eller icke binära. Nya grupper i denna lokal kan prova på i tre månader utan kostnad.

 

Maria Lundberg Verksamhetsutvecklare Musik-Kultur