• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Aktivitetshuset Jutan

Vi bedriver vår musikverksamhet på Aktivitetshuset Jutan på söder i Helsingborg. Här har vi replokaler, inspelningsstudios samt en stor scen för liveframträdanden. I aktivitetshuset finns också skateboardpark, parkour- och freerunninghall, cafeteria, gym samt boulebanor.

Aktivitetshuset Jutan slog upp portarna 2008 och genom åren har mängder av band repat och spelat in här. Konsertlokalen har varit navet i verksamheten och ett stort antal spelningar arrangeras här varje år. Alla Studiefrämjandets band kan själva arrangera konserter här och de har då fri tillgång utrustning och tekniker. Just nu repar ett trettiotal band i våra olika lokaler. Vill du och ditt band också spela musik här? Hör av er så hjälper vi er igång med en studiecirkel.

Våra lokaler

Utrustade replokaler
Våra fem utrustade replokaler är kompletta med trumset, bas- och gitarrförstärkare samt PA-anläggning och mikrofoner. I varje replokal finns även elgitarrer, elbas samt ett stagepiano. Instrumentkablar, effektpedaler och annan extrautrustning tar ni med er själva. Ni bokar in er på 1 - 2 reptider/vecka. Varje rep är tre timmar långt.
Lokalerna bokas på nätet.

Tomma replokaler
Vi har fem tomma replokaler som vi hyr ut till er som har egen utrustning. Här rekommenderar vi gärna att ni delar lokal med ett eller flera andra band. Ni har fri tillgång till lokalen - dygnet runt.

Produktionsstudio
För er som vill spela in eller redigera musik finns denna studio att tillgå. Här finns dator med inspelningsprogram, plugins och mjukvara samt mikrofoner, högtalare och annan kringutrustning. Studion är bokningsbar på nätet.

Inspelningsstudio
En stor studio med bra akustik på 62 kvadratmeter med kontrollrum och inspelningsrum. Här finns all utrustning som krävs för att kunna göra en riktigt bra inspelning.

Priser

Utrustad replokal 1 tid/vecka: 100 kr/månad/person
Utrustad replokal 2 tider/vecka: 150 kr/månad/person
Tom replokal: 200 kr/månad/person
Produktionsstudio: Gratis för alla som har studiecirkel hos Studiefrämjandet
Inspelningsstudio: Gratis för alla som har studiecirkel hos Studiefrämjandet

Starta en studiecirkel

För att få tillgång till våra lokaler behöver ni starta en studiecirkel hos Studiefrämjandet. Då kan vi även hjälpa er andra saker som coachning, spelningar, utrustning, seminarier m.m. Hör av er till oss så berättar vi mera.

 

Per Eskilsson Verksamhetsutvecklare Musik-Kultur