• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu
 • Start
 • Band Camp i sommar

Band Camp i sommar

Äntligen är det dags för sommarens roligaste musikverksamhet! I vanlig ordning anordnar Band Camp sina populära musikläger för ungdomar i Östergötland, men i år arrangeras även ett övernattningsläger för tjejer, ickebinära och transpersoner i hela Sverige!

Övernattningsläger

Övernattningslägret äger rum på KFUM Brevik vecka 26. Det riktar sig till tjejer, ickebinära och transpersoner mellan 13–16 år i hela landet.

Dagläger

Vårt dagläger är vecka 27 på Dynamo i Norrköping och pågår bara under dagtid. Det riktar sig till tjejer, ickebinära och transpersoner mellan 12–16 år i Östergötland. Detta läger är helt kostnadsfritt.

Vad är Band Camp Östergötland?

Band Camp Östergötland är en musikverksamhet som riktar sig till tjejer, icke-binära och transpersoner som söker trygga rum för att träffa andra musikintresserade och utvecklas inom sitt musikintresse. Band Camp arrangeras av och med Studiefrämjandet och Sensus.

Band Camp Östergötland arrangerar lovläger och andra aktiviteter, främst i Norrköping och Linköping. Vårt mål är att erbjuda aktiviteter på andra platser runt om i Östergötland. Våra lovläger riktar sig till dig som är mellan 12-16 år, men vår öppna verksamhet är för alla åldrar.

Vår idé och vision

För oss är det viktigt att vi som arbetar med Band Camp också ingår i målgruppen som verksamheten riktar sig till. Detta är viktigt för oss för att:

 • Skapa arbetstillfällen för målgruppen inom Östergötlands kulturliv!
 • Ge deltagarna trygga och kompetenta förebilder!
 • Skapa en plattform för målgruppen att utöka sitt kontaktnät inom Östergötlands kulturliv!
 • Säkerställa att verksamheten innehåller det som målgruppen efterfrågar!

Alltså, allt från grafiska profiler, planering, genomförande, budgetarbete, ledare, marknadsföring och allt däremellan görs med och av målgruppen.

Mer info och anmälan

Olga Ottosson Verksamhetsutvecklare