• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Musikhuset Musikkällaren - Kumla

Detta musikhus ligger i centrala Kumla, i Folkets Hus nära stationen. Här finns möjlighet att hyra replokal och arbeta med inspelning i en enklare studio.

En del tycker att det känns lite kallt och hårt i en källare, men vi tycker att det ger den rätta replokalskänslan – friheten att banka och väsnas, oavsett musikstil!

Det finns en liten hiss ner till källarvåningen. Det finns en rymlig toalett och en hörna med soffor där man kan förtära mat eller bara hänga, läsa en tidning och invänta trummisen (eller är det bassisten som alltid är sist?).

Vill du och ditt band också spela musik här?
Hör av er så hjälper vi er igång med en studiecirkel.

Våra lokaler

Utrustade replokaler

Våra tre utrustade rum är kompletta med trumset, bas- och gitarrförstärkare samt ljudanläggning. I ena lokalen finns även tillgång till stagepiano, samt elgitarr och elbas att låna. Mikrofon, kablar, effektpedaler och annan extrautrustning tar ni med er själva. Ni bokar in er på 1-3 reptider/vecka. Varje rep är tre timmar långt.

Tomma replokaler

Vi har två tomma replokaler som vi hyr ut till er som har egen utrustning. Här rekommenderar vi gärna att dela lokal med ett eller flera andra band. Ni har fri tillgång till lokalen – fram till sen kväll.

Produktionsstudio

För er som vill spela in eller redigera musik finns denna studio att tillgå. Här finns dator med inspelningsprogram, plugins och mjukvara samt mikrofoner, högtalare och annan kringutrustning. Inspelning sker tillsammans med personal från Studiefrämjandet.

Priser

Utrustat rum
Kostnadsfritt (tills vidare)

Tom replokal
700 kr/månad

Starta en studiecirkel

För att få tillgång till våra lokaler behöver ni starta en studiecirkel hos Studiefrämjandet. Då kan vi även hjälpa er andra saker som coachning, spelningar, utrustning, seminarier m.m.

Hör av er till oss så berättar vi mer!

Ola Henriksson Verksamhetsutvecklare
Jacob Hedner Verksamhetsutvecklare Musik