• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Tusen Trädgårdar - Vi ställer INTE in, vi ställer OM!

Vi kommer att genomföra Tusen Trädgårdar men inte som vanligt, utan i ett Coronasäkrat format.

Med ett Coronavirus som påverkar vår vardag i hela vårt land måste vi tänka till när det gäller ett så stort arrangemang som Tusen Trädgårdar. Vi värnar om er säkerhet och tar vårt nationella ansvar för att undvika en ökad smittspridningen i landet. Tusen trädgårdar 2020 kommer att genomföras - i någon form.

Trädgårdsarbete och odling är en stor och viktig del i våra liv och för många medborgare i vårt avlånga land. För många utgör därför våren en fantastisk tid och trädgården eller odlingslotten en fristad och ett paradis för lustfyllt odlande, kunskapsutbyte och eftertanke.

Tusen Trädgårdar är ett arrangemang som många längtat till under en lång period och för oss är det värdefullt att se allt det engagemang och den inspiration som florerar i alla våra kanaler, såväl på hemsida, på Instagram, som i vår Facebookgrupp.

Vi huvudarrangörer vet att Tusen Trädgårdar är ett engagerande och värdefullt arrangemang som visar på mångfalden av trädgårdar i vårt land, där alla kan vara med och dela med sig av sitt paradis, där vi får inspiration och utbyter kunskap, tankar och idéer med andra intresserade. Därför har vi tagit beslutet att: ”Vi ställer INTE in, vi ställer OM”.

Detta medför att vi behöver se över hur ett Coronasäkrat Tusen Trädgårdar kan genomföras. Inom de närmaste veckorna kommer vi att lägga upp en plan för detta och återkommer med besked om vilket format årets arrangemang får.

2020 är inget vanligt år, det vet vi redan. Planer ändras och roliga saker ställs in. Så måste det få vara. Men Tusen Trädgårdar blir det och ett 10 årsfirande. Det lovar vi!

Ni kan fortsatt anmäla er trädgård på hemsidan fram till sista anmälningsdag, 1 juni. Vi håller er kontinuerligt uppdaterade. Håll koll på www.tradgardssverige.org för den senaste informationen.

Med hjärtligt gröna hälsningar,

Gunnel Carlson, Riksförbundet Svensk Trädgård och Studiefrämjandet

i samarbete med Sällskapet Trädgårdsamatörerna