• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Gefle Metal Festival 2020

Hårdrocksfestivalen Gefle Metal Festival firar fem år och utökas dessutom till en tredagarsfestival som 2020 kommer äga rum 9-11 juli vid området Gasklockorna i Gävle.

Studieförbunden tar 2020 över Stora Gasklockan (Gas Stage) för att skapa en intressant scen för dig som vill se Sveriges nästa stora hårdrocksakter slå igenom. Studiefrämjandet är medarrangör av festivalen och självklart kommer vi erbjuda band en spelplats även denna gång.

Spela på festivalen 2020

Anmäl ditt band genom att skicka ett mail till Micke Rönn, musikhandläggare på Studiefrämjandet: micke.ronn@studieframjandet.se.

Sista anmälningsdag: 6 januari 2020

Om festivalen

Som namnet antyder är det fokus på metal och i första hand hårdare sådan. Det blir thrash, black, death och liknande som kommer att höras under helgen 9-11 juli.

Gasklockorna är ett bekant festivalområde för många och det ligger ett stenkast från Gävle centrum med närhet till hotell, vandrarhem, butiker samt tåg och buss. På gångavstånd från festivalområdet finns camping för både tält och husvagnar.

På festivalområdet finns ett stort utbud av mat och dryck. Festivalen består av tre scener, två utomhus och en belägen inomhus i en av gasklockorna.

Gefle Metal Festival kommer att ha ett nära samarbete med lokala aktörer och festivalen kommer att ha ett tänkande som baseras på hållbarhet och sund miljö. Och förstås på hårdrock!

Välkommen till Gefle Metal Festival 2020.

Biljetter:
https://secure.tickster.com/yu6h0ehglk7p10d

Mer info om festivalen:
http://www.geflemetalfestival.se 

Facebook:
https://www.facebook.com/geflemetalfestival/