• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

NTV (Nemis TV)

I våra avsnitt av NTV (Nemis TV) visar vi upp ny musik i Sverige. Du får inspirerande musikvideos och intervjuer samt tips på hur du som musiker kan bli ännu lite bättre.

Nemis TV - Avsnitt 2

Detta avsnitt är producerat av Studiefrämjandet Skaraborg. Här får du musikvideos och intervjuer med artisterna Browsing Collection, Pastoratet och Mockingbird Hillbillies.

Du får också en exklusiv intervju med studioägaren Bengt-Åke "Bengan" Andersson från Nordic Sound Lab i Skara.

Nemis TV - Avsnitt 1

I detta första avsnitt av NTV gör vi ett besök hos Adam Tensta som jobbar med musikentreprenörsutbildningen Framåt. Där får man lära sig om hur en långsiktig karriär kan som artist, producent och låtskrivare kan se ut.

 

Möt också artisterna Mollie Minott, Willman och Hank Wood som berättar om hur sina låtar och musikvideos skapades. Artisterna får också feedback på sina videos av Filippa Nässil, gitarrist i bandet Thundermother.

Du ser också en intervju med Sofia Lindqvist Lacinai som är marknadschef och Vice VD för Sweden Rock Festival. Hon berättar om hur det går till när de bokar band till festivalen, och hur man som artist förbereder sig inför gig.


NTV hjälper dig synas och höras

 

Genom Nemis TV kan du nå ut med sin musik ännu mer. Vår ambition är att varje avsnitt ska ha en bred blandning av olika musikgenrer och ha ett mångfaldsperspektiv. Vi har som vanligt med vårt jämställdhetsperspektiv när vi väljer ut grupper.

Varje avsnitt innehåller reportage samt musik från deltagare i Studiefrämjandets musikverksamhet. Det kan vara musikvideos eller klipp från livekonserter.  

Ansök om att vara med i Nemis TV här!

Porträttbild
Emma Heimersson Förbundschefsstöd