Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

  • Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Spela på Gefle Metal

För att skapa en stadig plattform inom genren hårdrock där talanger har chansen att bli upptäckta utökas 2019 samarbetet med Gefle Metal Festival. Ansök nu!

För att skapa en stadig plattform inom genren hårdrock där talanger har chansen att bli upptäckta utökas 2019 samarbetet mellan Gefle Metal Festival och de fyra studieförbunden Bilda, Studiefrämjandet, Medborgarskolan och Studieförbundet Vuxenskolan. Studieförbunden tar 2019 över Stora Gasklockan (Gas Stage) för att skapa en intressant scen för dig som vill se Sveriges nästa stora hårdrocksakter slå igenom.

Tiden är nu helt rätt för festivalen och studieförbunden att tillsammans skapa denna plattform då kvaliteten på de band som tidigare fått chansen att spela på festivalen överträffat alla förväntningar och varit några av de vassaste akterna på festivalen. 2019 kommer hela 16 färska akter att presenteras i och med detta samarbete.

Anmäl ditt band genom att skicka ett mail till Micke Rönn, musikhandläggare på Studiefrämjandet: micke.ronn@studieframjandet.se

Vi kan inte höra av oss till alla utan endast till dem som blir uttagna.

Vi ses på Gefle Metal Festival 2019!