• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Anmälan öppen NEMIS på Putte i Parken 2020

För nionde året i rad ger Studiefrämjandet oetablerade artister möjlighet att spela på Putte i Parken i Karlstad. 12 artister kommer att få chansen att spela på Värmlands största festival. Putte i Parken går av stapeln 25-27 juni 2020.

6 mars öppnar anmälan och stängs 1 april.

Nemis är en unik möjlighet som finns till för band och artister som satsar hårt på musiken och sitt artistskap. För att få delta i uttagningen till Nemis får artisten inte vara kontrakterat till ett större skivbolag eller bokas av ett större bokningsbolag. Studiefrämjandet strävar efter en jämn könsfördelning bland artisterna på Nemis scenerna.

”Att ha med NEMIS på Putte i Parken i Karlstad är en självklarhet för oss” säger Fredric Syrén på Ekman Event, ny ägare och arrangör för festivalen. ”Dom nya artisterna på NEMIS-scenen tillför en bredd till festivalens utbud som vi inte kan få utan NEMIS, och jag vet att det är ett uppskattat inslag från besökarna”.

Anmälan till Putte i Parken 

Om Nemis
Nemis står för New Music In Sweden och arrangeras av Studiefrämjandet i samarbete med landets bästa scener och festivaler. Nemis lyfter fram mindre oetablerade artister inom alla populärmusikaliska genrer; från elektroniskt, hip hop och reggae till folk, pop, rock och metal.

Kontakt:

Studiefrämjandet, Johan Carlsson
054-172975, johan.carlsson@studieframjandet.se

www.nemis.se
www.studieframjandet.se
www.putteiparken.se