• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Vi presenterar NTV (NemisTV)

Efter över ett års tystnad på Nemis-scenerna på grund av pandemin är Studiefrämjandet mycket stolta att presentera vårt nya Nemis-koncept: NTV.

 

imagezjpn7.png

 

 

Under hösten 2021 kommer våra grupper kunna visa upp och nå ut med sin musik i olika avsnitt här på nemis.se. 

 

-Efter ett långt uppehåll pga. pandemin på våra Nemis -scener är NTV ett mycket välkomnat tillskott till vår redan breda musikverksamhet inom Studiefrämjandet. Detta är en superb chans för alla musikintresserade att få tips om ny musik och pågående musikverksamheter, säger Emma Heimersson, Utvecklingsledare musik på Studiefrämjandet

 

I första avsnittet får vi bland annat träffa Adam Tensta som berättar om ”Framåt” – en utbildning inom musikentreprenörskap och Mollie Minott som berättar om sin unika video ”False Alarm”. Vi gör också ett besök hos Marknadschef och Vice VD, Sofia Lindqvist Lacinai på Sweden Rock Festival. Avsnittet presenteras 2/9.

 

VILL DU OCH DIN GRUPP VARA MED I NTV?  ANSÖK HÄR! 

 

Vår ambition är att varje avsnitt i NTV ska ha en bred blandning av olika musikgenrer och ha ett mångfaldsperspektiv. Vi har som vanligt med vårt jämställdhetsperspektiv också när vi väljer ut grupper.

 

Varje avsnitt innehåller externa och interna reportage samt musik från deltagare i vår musikverksamhet.  Det ska vara filmat material såsom inspelade musikvideos eller klipp från exempelvis en livekonsert.

 

FÖR MER INFO: 

Facebook event

Pressmeddelande