Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

  • Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Ansökan öppen till Nemis på Sweden Rock 2020

Studiefrämjandet och Sweden Rock Festival är stolta att för 15:e året i rad erbjuda nya hårdrocksband möjligheten att uppträda på Nemis-scenen på Sweden Rock Festival 2020. Nemis är Studiefrämjandets koncept och står för New Music in Sweden. Idag startar ansökan till Nemis-scenen.

Nemis är sedan länge ett självklart inslag på många svenska festivaler. Scenen på Sweden Rock Festival är den mest långlivade av alla och sker i sommar den 4 juni 2020 i Norje, Sölvesborg.

Bland de band och artister som gästat Nemis-scenen tidigare är till exempel Sparzanza, Sonic Syndicate, Emma Varg, Corroded, VA Rocks, Frantic Amber och Maidavale.

Ansökan: 

Nemis är en unik möjlighet som finns till för band och artister som satsar hårt på musiken och sitt artistskap. För att få delta i uttagningen till Nemis på Sweden Rock får artisten inte vara kontrakterat till ett större skivbolag eller bokas av ett större bokningsbolag.

Ansökan ska vara gjord senast den 5 januari. De band/artister som blir aktuella för festivalen kontaktas av Studiefrämjandet i slutet av januari.

Ansökan: https://www.studieframjandet.se/nemis/spelapanemis/

Om Sweden Rock Festival

Sweden Rock Festival är en av Sveriges största musikfestivaler och inriktningen är hårdrock i alla dess former. I sommar går festivalen av stapeln 3-6 juni 2020.

www.swedenrock.com

 

Kontaktpersoner: 

Emma Heimersson, Utvecklingsledare Musik, Studiefrämjandet

emma.heimersson@studieframjandet.se

 

Sofia Lindqvist Lacinai, Marknadschef & Vice VD, Sweden Rock

sofia@swedenrock.com