• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Ansökan öppen till Nemis på Sweden Rock 2020

Studiefrämjandet och Sweden Rock Festival är stolta att för 15:e året i rad erbjuda nya hårdrocksband möjligheten att uppträda på Nemis-scenen på Sweden Rock Festival 2020. Nemis är Studiefrämjandets koncept och står för New Music in Sweden. Idag startar ansökan till Nemis-scenen.

Nemis är sedan länge ett självklart inslag på många svenska festivaler. Scenen på Sweden Rock Festival är den mest långlivade av alla och sker i sommar den 4 juni 2020 i Norje, Sölvesborg.

Bland de band och artister som gästat Nemis-scenen tidigare är till exempel Sparzanza, Sonic Syndicate, Emma Varg, Corroded, VA Rocks, Frantic Amber och Maidavale.

Ansökan: 

Nemis är en unik möjlighet som finns till för band och artister som satsar hårt på musiken och sitt artistskap. För att få delta i uttagningen till Nemis på Sweden Rock får artisten inte vara kontrakterat till ett större skivbolag eller bokas av ett större bokningsbolag.

Ansökan ska vara gjord senast den 5 januari. De band/artister som blir aktuella för festivalen kontaktas av Studiefrämjandet i slutet av januari.

Ansökan: https://www.studieframjandet.se/nemis/spelapanemis/

Om Sweden Rock Festival

Sweden Rock Festival är en av Sveriges största musikfestivaler och inriktningen är hårdrock i alla dess former. I sommar går festivalen av stapeln 3-6 juni 2020.

www.swedenrock.com

 

Kontaktpersoner: 

Emma Heimersson, Utvecklingsledare Musik, Studiefrämjandet

emma.heimersson@studieframjandet.se

 

Sofia Lindqvist Lacinai, Marknadschef & Vice VD, Sweden Rock

sofia@swedenrock.com