• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Ansökan öppen till Future Echoes 2021

Ansökan öppen till Studiefrämjandets Nemis-scen på showcasefestivalen Future Echoes som sker live 16-18/9 i Norrköping! Där kommer vi ha en Nemis- scen och stärka upp närvaron med flera olika artister och aktörer!

Vi är väldigt stolta att få presentera några av våra grupper på vår Nemis-scen på festivalen. Känns superspännande med en ny showcasefestival och att vi som studieförbund vill vara en del av den är självklart. Ska bli så kul!” säger Emma Heimersson, Utvecklingsledare - Musik, Studiefrämjandet.

- Vi ser fram emot att se nya akter från Nemis under Future Echoes. Ansökan är nu öppen på Studiefrämjandet", säger Peter Åstedt, Future Echoes. 

Nemis (New Music in Sweden) är Studiefrämjandets livescen för dig som kommit lite längre i musikkarriären och nu vill visa upp dig i ett proffsigare sammanhang på klubbar och festivaler. 

Future Echoes är Sveriges nya showcasefestival som sker helt live den 16 till 18 september 2021 i Norrköping, men kommer i fortsättningen arrangeras årligen i februari med start 2022, 17 till 19 februari. Festivalen kommer ha 100 artister från hela världen samt en internationell musikkonferens med internationella talare som hålls på Elite Grand Hotel i Norrköping. Festivalen hålls på flera spelställen i centrala Norrköping. Festivalen har redan fått ansökningar från snart 2000 artister från över 65 olika länder. 

 

Porträttbild
Emma Heimersson Förbundschefsstöd