• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Artisterna klara för Nemis på Future Echoes 2022

Almostone, Blå, Mami Umami och Live In Color är artisterna som spelar på vår Nemisscen på showcasefestivalen Future Echoes i Norrköping 18 februari.

OBS. Mami Umami ersätter Gasp som fått förhinder!

Hela festivalen Future Echoes äger rum på ett flertal scener i Norrköping 17-19 februari. Vårt Nemisarrangemang är lördagen 18 februari på Dynamo. Här är artisterna:

Almostone

Foto: -

Almostone från Karlstad är det dynamiska rockbandet som blandar klassisk bombastisk rock med skälvande känslostinn pop. Stämmor, synkoper och synth-effekter finns det gott om här. Missa inte chansen att se Almostone på Future Echoes!

Kolla in festivalsidan för Almostone!

Blå

Foto:

Snygga texter och ett "animated flow" är signaturen för artisten "Blå". Sedan debutsingeln 2018 har han tagit sig från att vara en lokal Norrköpingsrappare till en viktig röst i underground-rapscenen.

Efter debutalbumet "Färg" (2020) fångade artisten rapveteranen Frej Larssons uppmärksamhet och signades på Frejs skivbolag "Pizzaslize". Blå gör det till en poäng att sticka ut från mängden och kombinerar personliga texter med catchiga hookar och moderna beats på ett nytt och intressant sätt.

Kolla in festivalsidan för Blå!

Mami Umami

Foto:

Mami Umami från Malmö beskriver sin musik så här: "Mami Umami is a funk- and hiphop-group from Malmö that deliver tasty beats and lyrics for people that like to eat a nasty burger on the way home after a friday night."

Mami Umami ersätter i sista stund bandet Gasp som fått förhinder.

Live In Color

Foto: -

Live In Color är ett svenskt pop/rockband från Jönköping, bildat 2018. Bandet består av de tre bröderna Jesper, Anton och Linus, deras kusin Viktor samt deras barndomsvän Tim. Och för att beskriva deras musik med ett ord? ÄVENTYR! Ljudet är glatt, känslosamt och drömskt och levererar dessa känslor genom lekfulla gitarrer, medryckande trummor, intensiva basrytmer och existentiella texter.

Kolla in festivalsidan för Live In Color!

Om Nemis

Nemis är Studiefrämjandets livescen för dig som kommit lite längre i musikkarriären och nu vill visa upp dig i ett proffsigare sammanhang på klubbar och festivaler. 

Future Echoes webbsida kan du läsa mer om hela festivalen!

  • Text: Daniel Forsberg
  • Senast ändrad: 20 januari 2022