• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

StudyAlong är en läroplattform som används av många kulturskolor i Sverige. I vår digitala kurskatalog på StudyAlong kan du hitta utbud av kurser och öppna verksamheter för barn och ungdomar, 7-20 år, i Studiefrämjandets Kulturskola.

Du går in på: www.studyalong.se/studieframjandet för att hitta en kurs till ditt barn. Du kan filtrera din sökning av kurs enligt önskemål, t.ex. inriktning (Musik, dans, teater, konst&hantverk), vilket instrument, veckodag, plats m.m. 

När du har hittat en kurs som passar ditt barn anmäler du genom att klicka på "Lägg till i kundvagn". Kursen ligger nu i din kundvagn. Klicka på "Gå vidare".

Då kommer du till inloggningssidan på StudyAlong. Om redan har skapat ett föräldrakonto på StudyAlong sedan tidigare loggar du in. Om du är ny användare registrerar du dig och skapar ett föräldrakonto och loggar in.

Inne i ditt föräldrakonto lägger du till dina barn, skapar ett eget StudyAlong-konto för dina barn,klickar i vilket barn som ska gå den kurs som ligger i "Mina kurser" och betalar kursen. När kursen är betald är kursplatsen bokad.

Barnet kan logga in på sitt StudyAlong-konto och ta del av PlayAlong, en bonustjänst med en massa gratiskurser inom kultur för alla StudyAlong-användare. Här kan läraren också skicka filmer på övningar, noter eller annat som eleven har i läxa till nästa lektion eller kan öva på lite extra.

Om ditt barn får förhinder kan hen eller du meddela detta via sms till läraren. (Kontaktuppgifter till läraren finns ditt/barnets StudyAlong-konto).
Man kan också ladda ned StudyAlong som app i din mobils appnedladdningstjänst. 

Personalfoto Uppsala Västmanland 2022
Niklas Widén Verksamhetsutvecklare Musik och administratör Kulturskolan