• Language

    Use Google Translate to view the web site in another language.

Gå till Studiefrämjandet.se

Hundens vecka 2021

Den 13-19 september kan du delta på föreläsningar, uppvisningar och andra roliga aktiviteter för både hundägare och hundar runt om i hela Sverige. 

Hundens vecka sker i samarbete med Svenska Kennelklubben, Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben.

Aktiviteter

Här hittar du alla föreläsningar, prova-på-aktiviteter och annat kul du kan testa under Hundens vecka. Det mesta är gratis. Välkommen!

Föreläsning på distans: Sådan ägare sådan hund

Studier att hunden även följer sin ägare vad gäller stress, övervikt och sjukdomar.  Hör Lina Roth, forskare vid Linköpings Universitet, föreläsa om hur vår relation tillsammans har betydelse för våra hundar och hur du kan hjälpa din hund.  En digital gratis föreläsning den 14 september klockan 19.00

INSTÄLLD föreläsning: Planera din träning

Den 15 september klockan 19.00 skulle Maria Brandel ha föreläst utifrån sin bok "Bästa starten" men hon är förkyld och föreläsningen framflyttad till ett ännu inte bestämt datum. Vi annonserar på webb och i sociala medier när vi vet mer.

Föreläsning på distans: Om du bara visste - hur hundar tänker!

Varför gör inte hunden som jag vill? Är hunden dum? Är jag en dålig hundägare? Lugn! För det allra mesta handlar det bara om missförstånd. Memea Mohlin som hjälper dig att förstå hunden och agera så hunden begriper dig. En digital gratis föreläsning den 16 september klockan 19.00