logo

Sveriges Hundungdom

Sveriges Hundungdom är en ungdomsorganisation öppen för alla ungdomar med eller utan hund.

 

Sveriges Hundungdom har som mål: att bedriva ungdomsvårdande verksamhet; att öka förståelsen för den allmänna hundhållningen i samhället; att sprida kunskap om hundens vård, fostran och utbildning; att verka för en naturlig övergång till Svenska Kennelklubbens läns- och specialklubbar.

 

I filmen ovan ser du ett exempel på hur vi samverkar med Svensk hundungdom. Sveriges Hundungdom genomförde en flashmob på Sergelstorg i Stockholm. Framträdandet repeterades i veckor runt om på olika orter i Sverige, i mitten av december uppträdde flera hundägare och deras hundar tillsammans på Sergels torg och på hundmässan.

 

Sveriges Hundungdom får, beroende på Studiefrämjandets lokala resurser, stöd för sin studieverksamhet. Det kan innebära hjälp med att anordna kurser, konferenser och seminarier. Studiefrämjandet kan också hjälpa till med arbetsplaner, studiematerial, fackmannamedverkan, studiebesök, öppet hus-verksamhet mm. Studiefrämjandet kan även i vissa fall hjälpa till med information och marknadsföring som t ex utformning av annonser, artiklar, kopiering, utlåning av lokaler, litteratur, filmer etc.

 

Med Studiefrämjandet som samordnare kan arrangemangen nå fler som är intresserade av Sveriges Hundungdom.

 

Här kan du läsa mer om Sveriges Hundungdom

 

Sveriges hundungdom logotyp