• Välj län: Hela Sverige
  • Byt

    Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

    Välj län nu

    Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

    Välj län nu
    Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Växtbaserad matlagning

Grönsaker på bord

Växtbaserad matlagning

Välkommen att inspireras i det växtbaserade köket. Med hjälp av matlagningsinspiratören, kokboksförfattaren och Falköpingsbon Madelene Lennartsson får ni en heldag med inspiration, kunskaper, knep och praktiska övningar lära er mer om att laga god, näringsrik och hälsosam mat.

Välkommen till en heldag blandad med teori och matlagning. Kanske vill du äta mer växtbaserad mat för den goda smaken, hälsans eller miljöns skull? Oavsett vad, kommer dagen ge dig de verktyg du behöver för att få in mer grönt i vardagen. Du kommer få nya sätt att tänka kring växtbaserad mat och andra smarta tips för att skapa såväl mättnad som smakrika rätter.

Här får ni lära er nya sätt att laga mat med växtriket i fokus. Vi tar hjälp av matlagningsinspiratören Therese Elgqvists bok Växtbaserat samt Madelenes egen bok Hälsomat och ses under en heldag. Ni kommer få med er knep och övningar att träna vidare på hemma.
Utbildningen ger dig nya sätt att tänka kring växtbaserad mat, såsom att använda sig av en speciell "växtmodell" och andra smarta tips för att skapa såväl mättnad som smakrika rätter.

Ledaren

Madelene Lennartsson är en glad kreatör som inspirerar under namnet Clean Lifestyle. Hon brinner för att sprida glädje och enkelhet kring mat, hälsa och personlig utveckling. Hennes egen livsstilsförändring resulterade i ett medicinfritt liv från sin autoimmuna sjukdom. Nu är hennes drivkraft är att inspirera andra till ett friskare liv.

Praktiskt

Plats: B6 Co-Work, Bangatan 6 ( gå in baksidan), Falköping
Pris: 1050 kr, faktura skickas efter anmälan
Tider: 10-16

Obs! Pga semestertider kan det dröja något att få bekräftelse på sin bokning

#skaraborght2024

Kontakt

Johanna Stål
Verksamhetsutvecklare
johanna.stal@studieframjandet.se
0515-421 58

Välkommen att inspireras i det växtbaserade köket. Med hjälp av matlagningsinspiratören, kokboksförfattaren och Falköpingsbon Madelene Lennartsson får ni en heldag med inspiration, kunskaper, knep och praktiska övningar lära er mer om att laga god, näringsrik och hälsosam mat.

Anmäl dig

Välkommen till en heldag blandad med teori och matlagning. Kanske vill du äta mer växtbaserad mat för den goda smaken, hälsans eller miljöns skull? Oavsett vad, kommer dagen ge dig de verktyg du behöver för att få in mer grönt i vardagen. Du kommer få nya sätt att tänka kring växtbaserad mat och andra smarta tips för att skapa såväl mättnad som smakrika rätter.

Här får ni lära er nya sätt att laga mat med växtriket i fokus. Vi tar hjälp av matlagningsinspiratören Therese Elgqvists bok Växtbaserat samt Madelenes egen bok Hälsomat och ses under en heldag. Ni kommer få med er knep och övningar att träna vidare på hemma.
Utbildningen ger dig nya sätt att tänka kring växtbaserad mat, såsom att använda sig av en speciell "växtmodell" och andra smarta tips för att skapa såväl mättnad som smakrika rätter.

Ledaren

Madelene Lennartsson är en glad kreatör som inspirerar under namnet Clean Lifestyle. Hon brinner för att sprida glädje och enkelhet kring mat, hälsa och personlig utveckling. Hennes egen livsstilsförändring resulterade i ett medicinfritt liv från sin autoimmuna sjukdom. Nu är hennes drivkraft är att inspirera andra till ett friskare liv.

Praktiskt

Plats: B6 Co-Work, Bangatan 6 ( gå in baksidan), Falköping
Pris: 1050 kr, faktura skickas efter anmälan
Tider: 10-16

Obs! Pga semestertider kan det dröja något att få bekräftelse på sin bokning

#skaraborght2024

Kontakt

Johanna Stål Verksamhetsutvecklare

Liknande kurser inom Matlagning i Västra Götalands län