• Välj län: Hela Sverige
  • Byt

    Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

    Välj län nu

    Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

    Välj län nu
    Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Yin och yang, skapa balans i dig själv med mat

Wokpanna med vegetarisk chow mein under tillagning

Yin och yang, skapa balans i dig själv med mat

Kom på matlagningskurs med utgångspunkt i den asiatiska köket och fokus på vegetarisk mat för balans och hälsa.

Innehåll

Här får du genom matlagning utforska och använda principerna för yin och yang för att skapa balans i kosten och främja välmående.

Vi lär oss hur olika livsmedel kan påverka vår energibalans och hur du kan skapa harmoni i din kropp genom att kombinera olika typer av vegetariska rätter.

Allt vi tillagar är vegetariskt och passar även utmärkt för den laktosintoleranta. 

Den här är en av 3 endagskurser inom asiatisk matlagning (framför allt kinesisk, japansk och koreansk) som vi bjuder in till under hösten. Du hittar alla här.

Upplägg

Endagskurs som kombinerar teoripass, praktisk matlagning, samtal och avsmakning.

Vi kommer laga mat utifrån utifrån en meny bestående av: 

  • Huvudrätt med Kung Pao tofu (wokad tofu med grönsaker och en kryddig sås) och vegetarisk Chow mein (wokade grönsaker och äggnudlar i en sojasås).
  • Efterrätt blir en typ av fruktsallad

Förkunskap

Du behöver ingen speciell förkunskap för att delta.

Material

Kostnad för ingredienser till matlagningen tillkommer med högst 200kr per deltagare. Mer information om hur det kommer gå till med inköp och betalning skickas i samband med start.

Ledare

Shirley Li kommer från Hong Kong och har sedan hon var barn lärt sig att mat är både medicin och njutning. För Shirley är mat är ett uttryck för kärlek i subtil form och hon ser fram emot att dela med sig av sina kunskaper. 

 

#göteborgsjuhäradht2023

Kontakt

Anton Adler
Verksamhetsutvecklare
Alingsås
anton.adler@studieframjandet.se
076-610 40 10

Kom på matlagningskurs med utgångspunkt i den asiatiska köket och fokus på vegetarisk mat för balans och hälsa.

Anmäl dig

Innehåll

Här får du genom matlagning utforska och använda principerna för yin och yang för att skapa balans i kosten och främja välmående.

Vi lär oss hur olika livsmedel kan påverka vår energibalans och hur du kan skapa harmoni i din kropp genom att kombinera olika typer av vegetariska rätter.

Allt vi tillagar är vegetariskt och passar även utmärkt för den laktosintoleranta. 

Den här är en av 3 endagskurser inom asiatisk matlagning (framför allt kinesisk, japansk och koreansk) som vi bjuder in till under hösten. Du hittar alla här.

Upplägg

Endagskurs som kombinerar teoripass, praktisk matlagning, samtal och avsmakning.

Vi kommer laga mat utifrån utifrån en meny bestående av: 

  • Huvudrätt med Kung Pao tofu (wokad tofu med grönsaker och en kryddig sås) och vegetarisk Chow mein (wokade grönsaker och äggnudlar i en sojasås).
  • Efterrätt blir en typ av fruktsallad

Förkunskap

Du behöver ingen speciell förkunskap för att delta.

Material

Kostnad för ingredienser till matlagningen tillkommer med högst 200kr per deltagare. Mer information om hur det kommer gå till med inköp och betalning skickas i samband med start.

Ledare

Shirley Li kommer från Hong Kong och har sedan hon var barn lärt sig att mat är både medicin och njutning. För Shirley är mat är ett uttryck för kärlek i subtil form och hon ser fram emot att dela med sig av sina kunskaper. 

 

#göteborgsjuhäradht2023

Kontakt

Anton Adler Verksamhetsutvecklare

Liknande kurser inom Matlagning i Västra Götalands län