• Välj län: Hela Sverige
  • Byt

    Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

    Välj län nu

    Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

    Välj län nu
    Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Växtbaserad Matlagningskurs, i Uddevalla och digitalt.

Personer som äter middag

Växtbaserad Matlagningskurs, i Uddevalla och digitalt.

Du får konkreta verktyg för att lyckas med det vegetariska köket.

Kurs i Växtbaserad Matlagning, oktober 2022.

Tre digitala onsdags kvällar + digital grupp-chatt + två lördagar i Uddevalla.

En kurs att lära mer om växtbaserad kost, hållbarhet och näringslära.

Du får konkreta verktyg för att lyckas med det växtbaserade köket.

Hur får man i sig det man behöver och hur komponerar man egentligen en växtbaserad måltid?

Vad är viktigt för både människan och vår miljö?

 

Kursledare:

Anna-Karin Strandberg, ört-terapeut, folkbildningssamordnare, Studiefrämjandet.

Tony Blom, 8 oktober i Uddevalla om Utomhusmatlagning, vi tillagar och äter en hel måltid.

Boban Kalmar, 22 oktober i Uddevalla om Fermentering, vi tillagar och äter en hel måltid.

 

Varmt Välkommen med frågor och bokning redan Nu!

hälsar Anna-Karin, Tony och Boban.

anna-karin.strandberg@studieframjandet.se    

mobil-svar/SMS   0704 – 16 32 28

 

 

Kontakt

Anna-Karin Strandberg
Folkbildningsansvarig
Uddevalla
anna-karin.strandberg@studieframjandet.se
070-416 32 28

Du får konkreta verktyg för att lyckas med det vegetariska köket.

Kurs i Växtbaserad Matlagning, oktober 2022.

Tre digitala onsdags kvällar + digital grupp-chatt + två lördagar i Uddevalla.

En kurs att lära mer om växtbaserad kost, hållbarhet och näringslära.

Du får konkreta verktyg för att lyckas med det växtbaserade köket.

Hur får man i sig det man behöver och hur komponerar man egentligen en växtbaserad måltid?

Vad är viktigt för både människan och vår miljö?

 

Kursledare:

Anna-Karin Strandberg, ört-terapeut, folkbildningssamordnare, Studiefrämjandet.

Tony Blom, 8 oktober i Uddevalla om Utomhusmatlagning, vi tillagar och äter en hel måltid.

Boban Kalmar, 22 oktober i Uddevalla om Fermentering, vi tillagar och äter en hel måltid.

 

Varmt Välkommen med frågor och bokning redan Nu!

hälsar Anna-Karin, Tony och Boban.

anna-karin.strandberg@studieframjandet.se    

mobil-svar/SMS   0704 – 16 32 28

 

 

Anna-Karin Strandberg
Anna-Karin Strandberg Folkbildningsansvarig

Liknande kurser inom Matlagning i Västra Götalands län