Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Kurs: Lär dig göra surkål

Kurs: Lär dig göra surkål

Kursen är på nybörjarnivå och går igenom både teori och praktik kring fermentering och surkål. Ledaren Susanna har mångårig erfarenhet av matkurser, och i kursen ingår allt du behöver för att syra dina egna grönsaker.

Lär dig göra surkål

Sugen på att börja med fermentering? Under denna kvällskurs får du lära dig grunderna i fermentering, både teoretiskt och praktiskt. Efter kursen har du kunskap att syra dina egna grönsaker

Detta är en fristående kurs i vår serie "fermenteringstorsdagar" som pågår under våren.

För vem?

För dig som vill prova på mjölksyrning för första gången eller som har provat lite hemma innan.

Förkunskaper

Inga

Material

Material ingår i kursavgiften, såsom råvaror, kryddning och provsmakning.

Kursupplägg

Gruppen består av max 12 deltagare. Teoretiska genomgångar och praktiska moment varvas.

Kursledare

Kursen leds av Susanna Walfridsson, utbildad kock och mångårig kursledare.

Plats

Container Kitchen. Järnmalmsgatan 4 (bredvid Ringöns Gröna trädgård och mittemot Metallservice)

Pris

250 kr. Betalas via faktura.

Kontaktperson:

Helena Kristiansson, Studiefrämjandet. 0760316521, Helena.kristiansson@studieframjandet.se

Tillgänglighet:

Kontakta Helena.

 

Kursen är på nybörjarnivå och går igenom både teori och praktik kring fermentering och surkål. Ledaren Susanna har mångårig erfarenhet av matkurser, och i kursen ingår allt du behöver för att syra dina egna grönsaker.

Anmäl dig

Lär dig göra surkål

Sugen på att börja med fermentering? Under denna kvällskurs får du lära dig grunderna i fermentering, både teoretiskt och praktiskt. Efter kursen har du kunskap att syra dina egna grönsaker

Detta är en fristående kurs i vår serie "fermenteringstorsdagar" som pågår under våren.

För vem?

För dig som vill prova på mjölksyrning för första gången eller som har provat lite hemma innan.

Förkunskaper

Inga

Material

Material ingår i kursavgiften, såsom råvaror, kryddning och provsmakning.

Kursupplägg

Gruppen består av max 12 deltagare. Teoretiska genomgångar och praktiska moment varvas.

Kursledare

Kursen leds av Susanna Walfridsson, utbildad kock och mångårig kursledare.

Plats

Container Kitchen. Järnmalmsgatan 4 (bredvid Ringöns Gröna trädgård och mittemot Metallservice)

Pris

250 kr. Betalas via faktura.

Kontaktperson:

Helena Kristiansson, Studiefrämjandet. 0760316521, Helena.kristiansson@studieframjandet.se

Tillgänglighet:

Kontakta Helena.

 

Liknande kurser inom Omställning i Västra Götalands län

Omställning- kurser, studiecirklar & evenemang (6 rader)
ArrangemangPlatsPlats, tid, antal gånger och prisStartarDag/tidAntal gångerPris
Studiecirkel/kurs: Kurs: Lär dig göra tempehMer info Göteborg 2019-05-23 torsdag 18:00 - 20:15 1 250 krMer info
Studiecirkel/kurs: Kurs: Lär dig göra surkålMer info Göteborg 2019-06-06 torsdag 18:00 - 20:15 1 250 krMer info
Studiecirkel/kurs: Kurs: Lär dig göra kimchiMer info Göteborg 2019-06-13 torsdag 18:00 - 20:15 1 250 krMer info
Studiecirkel/kurs: Kurs: Lär dig göra fruktkimchiMer info Göteborg 2019-06-20 torsdag 18:00 - 20:15 1 250 krMer info
Studiecirkel/kurs: Grundkurs i Omställning (Transition Launch)Mer info Göteborg 2019-08-24 lördag 09:00 - 18:00 2 GratisMer info