Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Agilitytillfällen med landslagsekipaget Sandra Sjöberg

Sandra Sjöberg kommer till Knivsta BK för att inspirera oss med agility! Detta perfekta tillfällen för dig som påbörjat din agilityträning och vill komma vidare.

Det är indelat i två tillfällen där varje tillfälle är en separat kurs med olika svårighetsgrader. Du väljer om du vill anmäla dig till ett tillfälle eller fler. 

Klass 1/klass2, Måndagen den 4:e juni, kl. 18:30-20:30, Knivsta BK Agilityplanen
ENDAST EN PLATS KVAR!
Detta tillfälle är för dig som kommit en bit och kanske börjat eller precis står i startgroparna att börja tävla. Vi kommer träna banor för klass 1/2 nivå och titta på handling. Förkunskaper: Kunna ha din hund lös bland andra hundar utan att den springer fram. Din hund ska kunna alla hindren. 

Grundträning/klass 1, Måndagen den 25:e juni, kl. 18:30-20:30, Knivsta BK Agilityplanen
FULLTECKNA!
Detta tillfälle är för dig som har gått en nybörjarkurs i agility och påbörjat er agilityträning. Här kommer vi träna lite grunder och lättare typ av bana. Förkunskaper: Kunna ha din hund lös bland andra hundar utan att den springer fram. Din hund bör kunna hopphinder och tunnlar. 

Kursavgift: 400kr/tillfälle. Väljer du att gå två tillfällen kostar det 350kr/tillfälle

Antal deltagare: Max 5 deltagare per gång

Plats: Agilityplanen på Knivsta BK

Förkunskaper: Se ovan under varje kurs. 

Platserna bokas i första hand till dig som är medlem i Knivsta BK, intag av icke-medlemmar görs då tillfällena ej har 5 deltagare.

För frågor om kursen, kontakta Theresé Ledin via mail: therese.ledin@hotmail.com

För fakturafrågor, kontakta Catarina Lundgren via mail: catarina.lundgren@studieframjandet.se

Kerstin Nilsson Sektionschef