Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Att köpa valp - distanskurs

Att skaffa hund är ett stort beslut och ett långvarigt åtagande, så det är viktigt att förbereda sig noga. Det kan du göra tillsammans med andra presumtiva hundägare och en erfaren ledare i vår distanskurs.

Funderar du på att skaffa hund? Förbered dig då på bästa sätt genom att delta i vår distanskurs!
Under fyra veckor går vi igenom och diskuterar viktiga frågor som t.ex.:

Vad är viktigt att tänka på innan valpköpet?
Att välja hundras/hundtyp – hur gör man?
Hur väljer man uppfödare?
Hur undviker jag att bli lurad?
Hur ska jag förbereda innan valpen kommer hem?

Under dessa fyra veckor – då du deltar varje vecka men när det passar dig själv – får du mängder av information samlad på ett ställe.  Du får guidning av en hundkunnig, erfaren ledare med lång erfarenhet av hundägarutbildningar och möjlighet att diskutera och reflektera tillsammans med övriga deltagare.

Allt du behöver är en dator eller ipad med internetuppkoppling. I samband med kursstart får du tillgång till vår distansstudieplats där kursinnehållet successivt publiceras vecka för vecka. För att det ska bli en givande kurs förväntas du vara aktiv och kommunicera med övriga deltagare, logga in ofta och ställa frågor. Det är ju då vi lär oss som mest!
Välkommen med din anmälan!


Ledare: Annika Hamilton, pedagog och instruktör utbildad inom Svenska Brukshundklubben

Annika Hamilton Områdeschef