Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Matnyttig inspiration i skördetid. I samarbete med Hälsofrämjandet

Matnyttig inspiration i skördetid. I samarbete med Hälsofrämjandet

En spännande kväll med Anna Synnestvedt, kock, kostrådgivare och raw life educator, som lär oss nya sätt att använda rotgrönsaker och annat som skördas i trädgården och den vilda naturen.

Välkommen till en spännande kväll med Anna Synnestvedt som kommer att leda oss under kvällen. Anna är utbildad kock, certifierad kostrådgivare med kognitiv inriktning, mat/recept kreatör och raw life educator.

Anna vill sprida matglädje, inspiration, kunskap och medvetenhet kring allt som har med mat att göra, till alla er som är nyfikna!

Under denna kurs kommer vi att visa nya sätt att använda rotgrönsaker och lite annat som nu har skördats i trädgården och den vilda naturen. 

Anna visar även hur vi får mindre svinn av våra råvaror.  Det blir krämigt, krispigt, knaprigt och inspirerande inför säsongen. 

Plats: Studiefrämjandet, Brygghuset, Norrtullsgatan 12N, Stockholm

Avgiften betalas till bg 250-3779, Hälsofrämjandet i Stockholm.

Avgift 300 kr, medlem i Hälsofrämjandet 150 kr

Kontakt

Ingrid Rogblad
Verksamhetsutvecklare Projekt och ledarutveckling
Stockholm
ingrid.rogblad@studieframjandet.se
08-555 352 25

En spännande kväll med Anna Synnestvedt, kock, kostrådgivare och raw life educator, som lär oss nya sätt att använda rotgrönsaker och annat som skördas i trädgården och den vilda naturen.

Intresseanmälan

Välkommen till en spännande kväll med Anna Synnestvedt som kommer att leda oss under kvällen. Anna är utbildad kock, certifierad kostrådgivare med kognitiv inriktning, mat/recept kreatör och raw life educator.

Anna vill sprida matglädje, inspiration, kunskap och medvetenhet kring allt som har med mat att göra, till alla er som är nyfikna!

Under denna kurs kommer vi att visa nya sätt att använda rotgrönsaker och lite annat som nu har skördats i trädgården och den vilda naturen. 

Anna visar även hur vi får mindre svinn av våra råvaror.  Det blir krämigt, krispigt, knaprigt och inspirerande inför säsongen. 

Plats: Studiefrämjandet, Brygghuset, Norrtullsgatan 12N, Stockholm

Avgiften betalas till bg 250-3779, Hälsofrämjandet i Stockholm.

Avgift 300 kr, medlem i Hälsofrämjandet 150 kr

Ingrid Rogblad Verksamhetsutvecklare Projekt och ledarutveckling

Liknande kurser inom Mat, hem & trädgård i Stockholms län

Mat, hem & trädgård- kurser, studiecirklar & evenemang (20 rader)
ArrangemangPlatsPlats, tid, antal gånger och prisStartarDag/tidAntal gångerPris
Studiecirkel/kurs: Beskärning - träd, buskar och häckar Mer info Stockholm 2019-08-27 tisdag 18:00 - 21:00 3 1 595 krMer info
Studiecirkel/kurs: Beskärning - träd, buskar och häckarMer info Nacka 2019-08-29 torsdag 18:00 - 21:00 3 1 595 krMer info
Utflykt: 2000 kvm odlingsexperiment Studiebesök Rosendals trädgård med Svenska Blå StjärnanMer info Stockholm 2019-08-31 lördag 10:00 - 13:00 0 100 krMer info
Föreläsning: Växtmarknad i Sättraby - Trädgårdsföreningen JordnävarnaMer info Edsbro 2019-09-01 söndag 12:00 - 14:00 0 GratisMer info
Föreläsning: Mjölksyrade grönsaker Mer info Stockholm 2019-09-01 söndag 13:00 - 15:30 0 395 krMer info