Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

  • Start
  • Cirkelledare Älskade barn

Cirkelledare till Älskade barn

Älskade Barn vänder sig till föräldrar som är nya i Sverige och ger dem en unik möjlighet att träffas i studiecirklar och diskutera hur det är att leva som familj i Sverige. Nu söker vi efter nya ledare till våra cirklar Älskade barn.

Älskade barn utgår från FN:s barnkonvention och handlar om allt från att bli förälder via småbarnsåren till tonåren. Cirklarna handlar om barnens liv i vardagen, om fritiden och skolan, hälsan och framtidsdrömmarna, om normer och värderingar.
Som cirkelledare för Älskade barn leder du träffarna och har ansvar för att gruppen fungerar på ett demokratiskt sätt. Om du har egen erfarenhet av invandring och är flerspråkig så är det bra men det är inget krav. Viktigast är dina egna värderingar.
Du får den utbildning du behöver för att kunna leda en cirkel. Under utbildningen går vi igenom studiematerialet och pratar om hur man leder en cirkel.
31 augusti har vi nästa utbildning för dig som vill leda cirklar i Älskade barn i Katrineholm, Flen eller Vingåker.

Läs mer och anmäl dig här

  • Text: Lena Wistrand
  • Senast ändrad: 23 augusti 2019