Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

  • Välj län: Hela Sverige
    Byt

    Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

    Välj län nu

    Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

    Välj län nu
    Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Korvkurs med Anders Levén

Korvkurs med Anders Levén

En endagskurs i konsten att tillverka korv med kocken och kokboksförfattaren Anders Levén.

Teoretisk och praktisk grundkurs i konsten att tillverka en god korv av bra råvaror. Vi går igenom hur man gör en grundsmet och en fyllning med två olika smaker för att se mångfalden av den korv - en perfekt förpackning som innehåller en buffé av smaker. Vi pratar också om rökning, salthalt, tid och temperatur för att få fram det bästa resultatet.
Under eftermiddagen får vi också en visning av båtklubbens fina egenbygda rök som inspiration för den som vill bygga en rök och röka sin egen korv efter kursen.

Kursstart: 14 mars kockan 11.00
Kursledare: Anders Levén, kock, kokboksförfattare och ledamot i den anrika Korvakademin. Med sig till Sparreholm har han sina två senaste kokböcker: Laga Älg och Laga Vilt till specialpris.
Anmälan: senast 1 mars på webben eller via mail till lena.wistrand@studiefrmjandet.se

Kontakt

Lena Wistrand
Studiehandläggare
Eskilstuna
lena.wistrand@studieframjandet.se
016-15 93 23

En endagskurs i konsten att tillverka korv med kocken och kokboksförfattaren Anders Levén.

Ställ dig på väntlistan

Teoretisk och praktisk grundkurs i konsten att tillverka en god korv av bra råvaror. Vi går igenom hur man gör en grundsmet och en fyllning med två olika smaker för att se mångfalden av den korv - en perfekt förpackning som innehåller en buffé av smaker. Vi pratar också om rökning, salthalt, tid och temperatur för att få fram det bästa resultatet.
Under eftermiddagen får vi också en visning av båtklubbens fina egenbygda rök som inspiration för den som vill bygga en rök och röka sin egen korv efter kursen.

Kursstart: 14 mars kockan 11.00
Kursledare: Anders Levén, kock, kokboksförfattare och ledamot i den anrika Korvakademin. Med sig till Sparreholm har han sina två senaste kokböcker: Laga Älg och Laga Vilt till specialpris.
Anmälan: senast 1 mars på webben eller via mail till lena.wistrand@studiefrmjandet.se

Lena Wistrand Studiehandläggare

Liknande kurser inom Den vilda maten i Södermanlands län

Den vilda maten- kurser, studiecirklar & evenemang (1 rader)
ArrangemangPlatsPlats, tid, antal gånger och prisStartarDag/tidAntal gångerPris
Studiecirkel/kurs: Korvkurs med Anders LevénMer info Sparreholm 2020-03-14 lördag 11:00 - 16:00 1 1 450 krMer info