Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

  • Start
  • Välkommen till fyra mötesplatser!

Välkommen till fyra mötesplatser!

Studiefrämjandet tillsammans med FemNet, Skurups och Trelleborgs kommuner och med stöd av region Skåne samt Leader Söderslätt bjuder in till en cirkel – kurs – utbildning: Har du intresse och engagemang för lokal utveckling, är aktiv i en förening och vill utveckla dig själv, din förening och din bygd? Då kan våra mötesplatser – vår temakurs vara något för dig!

 

Välkommen till fyra mötesplatser!

Studiefrämjandet tillsammans med FemNet, Skurups och Trelleborgs kommuner och med stöd av region Skåne samt Leader Söderslätt bjuder in till en cirkel – kurs – utbildning:
Har du intresse och engagemang för lokal utveckling, är aktiv i en förening och vill utveckla dig själv, din förening och din bygd?
Då kan våra mötesplatser – vår temakurs vara något för dig!
Vi erbjuder fyra träffar med teman som Att förverkliga idéer - rådgivning, stöd och finansiering samt Marknadsföring och målgrupper.
Vi får höra om andras goda exempel och erfarenheter. Och vi har föreläsare från bland annat Leader Söderslätt, Länsstyrelsen och Coompanion.
Vi erbjuder även stöd med coachning i att utveckla en aktivitet eller projektidé i föreningen. Det berättar vi mer om på första träffen!
Det kan vara bra att delta mer än en person från en förening för att kunna samarbeta om detta.
Vi vänder oss till alla, naturligtvis både till kvinnor och män, unga och äldre. Föreningen kan arbeta med hembygden, företagen på orten, grönsaksodling, veteranbilar eller sömnad eller något helt annat område. 
 
Om föreningen har en byaplan kan vår utbildning användas till att planera för att förverkliga en aktivitet i byaplanen. (HSSL Skåne erbjuder sina medlemmar en kurs om byaplaner den 9 oktober, inbjudan kommer till berörda från HSSL Skåne.)
 
Fakta om vår utbildning
Datum: 16.10, 22.10, 7.11, 20.11
Tid: kl 18.00-21.00, kaffe och smörgås kl 18.00
Plats: Svedala Folkets Hus
Anmälan till info@femnet.se senast 4 oktober, se inbjudan
Anmälan bekräftas.
En vecka före kursen skickas påminnelse med vägbeskrivning och annan viktig information.
Kursen är kostnadsfri, begränsat platsantal.
 Varmt välkommen!
Sprid inbjudan till föreningen styrelse och till andra som kan vara intresserade!
Vi ses!
Vänliga hälsningar
Bodil Nilsson
FemNet
040-4800531
FemNet är en ideell förening i Oxie. Vi driver ett projekt inom Leader Söderslätt där vi vill bidra till inspiration och kontakter som kan leda till företagande, arbete eller praktik samt utveckling och nya nätverk.
  • Text: Lena Jehart-Mizander
  • Senast ändrad: 20 september 2018