Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Påbyggnadskurs i Allmänlydnad på Ystad Brukshundklubb

Denna kurs vänder sig till dig som har gått allmänlydnadskurs tidigare och vill vidareutveckla dina kunskaper tillsammans med din hund

Kursstart: söndag 9 september kl 15.00-17.15.

Övriga 5 preliminära kurstillfällen är söndagar 16/9, 23/9, 30/9, 7/10 samt 14/10 kl 15.00-17.15

Plats: Ystads Brukshundklubb, Skogsvaktarevägen 49 i Ystad.
Pris: 800 kronor i kursavgift plus ev. medlemsavgift. Avgift för kurslitteratur kan tillkomma.
Instruktör: Kerstin Olsson

Anmälan måste bekräftas med mail/samtal från Studiefrämjandet , för att platsen ska vara säkerställd. Det kan dröja upp till 5 dagar innan du får bekräftelse. Därefter skickar vi kallelse varefter du betalar, gällande både kursavgift och ev medlemsavgift. 3 betalningsdagar gäller annars kan platsen gå till reserv på kursen. 

OBS! Anmäler du dig under perioden 2 juli till 5 augusti så bekräftas plats tidigast 6 augusti.

NOTERA: Glöm ej att notera ålder och ras och kön på din hund. För att gå allmänlydnadskurs måste hunden vara över 1 år! Du får också frågor om vilket medlemskap som avses, när du bokar.

Ystads Brukshundsklubbs regler & villkor avseende försäkringar gäller vid dessa arrangemang. Det är den som ska gå kursen som ska vara anmäld. Detta är framför allt ur ett försäkringsperspektiv när du och din hund är ute på klubben.

För ytterligare info se: www.ystadsbrukshundklubb.se

Kontakt och info eller anmälan: Studiefrämjandet 040-108787/ 0411-13082