Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Omställningskonferensen 2018 5-7 Oktober

Hur kan mångfald vara ett medel för verklig omställning till ett hållbart samhälle?

Välkomna till en mötesplats för alla oss som ser att dagens djupgående utmaningar kräver Omställning – en lokalt driven kraft för en hållbar och vackrare värld.

Vi bjuder in till en plats för samskapande, synliggörande av det som händer lokalt och i världen, fördjupande möten och stöd att ta nästa steg. Vi kommer få inspiration med angelägna budskap och få möjlighet att inspirera varandra.

Teman och frågor som driver vårt lärande framåt under dagarna:

  • Inkludering och att bygga på mångfald.
   Hur kan sociala utmaningar och olikheter bli en styrka, hur kan stad och landsbygd knytas samman och hur kan rörelsen bli relevant för fler?

   Fördjupa i praktiken.
   Hur får vi en vardag ägnad åt omställning att gå ihop? Hur kan vi på bästa sätt stödja de lokala initiativ som ännu är i sin linda? Vad är våra nästa kloka steg?

    

Preliminärt program: https://docs.google.com/document/d/1138Ej_j0YS3Ug_paYysSLIFUBAVNSnPv9hsZMinNPEw/edit

Plats:  STPLN och Kockum Fritid samt på Far i Hatten under fredagskvällen.

Mat: Maten kommer bli ett exempel på hur många kockar tillsammans lagar goda soppor! Vi ser fram emot att få ta del av både stadsodlad och Skåneodlad mat lagad av lokala kockar! 3 mål mat och fika ingår i priset.

Pris: 700kr
I avgiften ingår deltagande på konferensen , tre måltider mat och även fikor. Hör av er till oss om ni har svårt att just nu bidra med avgiften så
hittar vi säkert en lösning.
Pensionärer: 500 kr. Var noga med att meddela detta i anmälan.

Har ni tankar kring konferensen och kanske något sätt ni vill bidra med? Kanske en workshop ni skulle vilja se fanns i programmet eller något annat. Hör av er till anton.pettersson@studieframjandet.se


Varmt välkomna alla som vill vara med och bidra till denna helg! Vare sig det är med nyfikenhet, skepticism, erfarenhet, skaparglädje eller allt på en gång!

Studiefrämjandet Skåne - Blekinge,  Omställning Skåne och Malmö, 
Region Skåne, Hela Sverige ska leva, STPLN, Sambruket i Sösdalabygden, Holma folkhögskola, [omväxling]