• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu
Innehållet i artikeln riktas mot Örebro län

Våra pass

Våra kurser Karlskoga

ZUMBA®

Zumba® Fitness  är en rolig och upplivande  träningsform med både latinsk och internationell musik. Cumbia, salsa, samba, merengue mm har kombinerats med läckra danssteg som tränar hela kroppen. Det är så kul att man inte ens tänker på att man tränar! Zumba® Fitness kombinerar snabba och långsamma rytmer vilket involverar intervallträning med fettförbränning och styrka.  

Alla kan Zumba, inga förkunskaper krävs! Det enda som behövs är träningskläder, bekväma inneskor, vattenflaska, en liten handduk och glöm inte det stora leendet! 

Priser

720 kr/ termin (12 ggr) 
Drop in: 65 kr 
Klippkort 5 ggr: 320 kr 
Klippkort 10 ggr: 630 kr 
 

RYGGYMNASTIK

Detta är ett gymnastikpass utan hopp som är anpassat för personer med ryggproblem, eller personer som vill ha lättare träning. Passet innehåller kondition- styrka- balans- och smidighetsövningar. Vi jobbar med bålstabilitet för att stärka rygg och mage. Passet innehåller även golvövningar på matta, där vi tränar mage, rygg, rumpa mm. Vi avslutar med stretch och en skön avslappning. 

Priser

590 kronor/termin (12 gånger) 
Drop in 60 kronor 

 

STREETDANCE (9 -12 år)

Streetdance är ett samlingsnamnför alla danser som uppstått på gator och klubbar och har med tiden blivit en populär dansstil som utvecklas hela tiden. Det är ett konditionskrävande pass där man blandar olika stilar såsom Hip-hop, Funk mm. 
 

Priser

590 kronor/termin (12 gånger) 
 

LIL STARZ (ZumbaKids) (5 år) 

Zumba® Kids är Zumba för barn! Här får man lära sig enkla koreografier i olika stilar. Barnen leker och har ROLIGT samtidigt  som dom lär sig rytmik och dans! Vi jobbar mycket med att stärka barnens självkänsla, vilket är viktigt för att dom ska känna sig trygga i dansen. Musiken är varierad med till exempel pop, hip-hop, reggaeton, merengue, mm.
 

Priser

590 kronor/termin (12 gånger) 
 

PYTTEDANS (4 år)

Vi dansar, sjunger och leker fram rörelser till barnvänlig musik! Här får barnen möjlighet att utveckla sin musikalitet, rytmkänsla, koordination och kroppsuppfattning. På ett glatt och lekfullt sätt tränar vi bl.a. på att snurra, hoppa och förflytta oss. Vi jobbar med en mix av sång- rytm- och danslekar. Vi lägger stor betoning på dansglädje och vi låter alltid leken få stort utrymme i våra grupper. Naturligtvis är det alltid så att vi i lekarna smyger in små moment som är viktiga i barnens dans- och rörelseutveckling.
 

Priser

590 kronor/termin (12 gånger) 
 

VATTENGYMPA OCH AquaZumba

Move it har Vattengymnastik & AquaZumba åt Strandbadet. Vid frågor och aktuellt schema besök strandbadets hemsida eller kontakta Strandbadet på 0586-61220, strandbadet@karlskoga.se

 

Hitta till oss!

 

Ni hittar oss på Frödingsplan i Karlskoga. Ingången är vid Konsums lastkaj.

Besöksadress

Flygfältsvägen 1A
691 37 Karlskoga