• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu
Innehållet i artikeln riktas mot Örebro län

Våra instruktörer

Vi på move it älskar dans och rörelse! Därför kommer vi ständigt utöka med nya pass och nya instruktörer. Alla våra Zumba instruktörer är licensierade!

Veronica Karlsson

Instruktör i Zumba, Ryggympa, Zumba Kids, Pyttedans, Aquapower och vattengympa.

Veronica jobbar som verksamhetsansvarig på Move it. Hon har varit instruktör i över 25 år. År 2011 tog hon sin Zumbalicens och började jobba på heltid med dans & träning. Veronica brinner verkligen för sitt jobb och bjuder gärna på sig själv på sina klasser. Hon älskar att dela den glädje och energi som dans och träning ger henne med sina deltagare.

Banke Brattström

Instruktör i Zumba, Streetdance och Vattengymnastik.
 
Banke driver företaget Bankez Dance Company. Han har en gedigen utbildning inom dans och teater och har jobbat inom dans i över 15 år, runt om i hela Sverige. Banke är Zumba instruktör i Kristinehamn, Arvika och Filipstad. Han jobbar även som assistent åt Monika Lejman och planerar utbildningar för Zumba instruktörer i skandinavien. 
 

Maria Sjöberg

Instruktör i Zumba.

Maria har alltid älskat att dansa och röra på sig. När hon började dansa Zumba kände hon att hon ”hittat hem”. År 2014 tog hon sin Zumbalicens så hon kunde dela med sig av den sprudlande glädje och energi Zumban gav henne.
 

Susy Jensen

Instruktör i Pyttedans & Lil Starz.

Suzy är utbildad barnskötare, förskollärare och fritidspedagog som hon jobbat som i många år. I dag är hon barnboksförfattare och illustratör via sitt eget företag. Förutom ledare i Pyttedans och Lil Starz Är hon även ledare i truppgymnastik. På fritiden tycker Suzy om att dansa Zumba och ser en stark koppling mellan rörelse, inlärning och god psykisk hälsa.