• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Verksamhetsutvecklare för djur, natur och hållbarhet till Studiefrämjandet Stockholm Gotland

Är du en engagerad verksamhetsutvecklare inom ämnena djur, natur och hållbarhet? Har du ett etablerat kontaktnät inom föreningsverksamhet? Då är du den vi söker!

Är du en engagerad verksamhetsutvecklare inom ämnena djur, natur och hållbarhet? Har du ett etablerat kontaktnät inom föreningsverksamhet? Då är du den vi söker!

Tjänsten som verksamhetsutvecklare

Som verksamhetsutvecklare för djur, natur och hållbarhet arbetar du med att underhålla, vidareutveckla och bygga nätverk inom ovan nämnda verksamhetsområden. Arbetet innebär framför allt att etablera och skapa ny folkbildningsverksamhet gärna i samarbete med våra medlemsorganisationer, samt att förvalta redan pågående verksamhet och ha kontakt med våra engagerade cirkelledare. Arbetet är en kombination av administration och utåtriktade kontakter. Tjänsten innefattar också pedagogiska och informativa insatser. Som verksamhetsutvecklare arbetar du med folkbildningens verktyg och resurser för att ge stöd och coachning till grupper som söker kunskap och vill lära sig något nytt. Du ingår i ett arbetsteam men många av arbetsuppgifterna kräver att du kan arbeta självständigt.  

Erfarenhet och kompetens

Du ska ha god kännedom om folkbildningsverksamhet samt relevant utbildning, gärna på högskolenivå. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att arbeta självständigt och uppsökande, gärna i projektform. Det förutsätts att du kan ta egna initiativ, är ansvarstagande, har förmåga att planera och organisera ditt arbete samt att du kan prioritera när det behövs. Du ska också ha vana av att tala inför grupp samt ha lätt för att uttrycka dig och kommunicera både skriftligt och muntligt. Att tala och skriva flytande svenska är ett krav. Du har ett stort intresse och ett väl etablerat kontaktnät inom djur, natur och/eller miljö som aktiv inom någon eller några av våra medlemsorganisationer. Hundorganisationerna SKK, SBK och SHU är våra verksamhetsmässigt största medlemsorganisationer, varför kunskaper om deras verksamheter är meriterande. Erfarenhet av föreningsliv är ett krav och kunskaper från ideellt styrelsearbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Du som söker har mycket god serviceanda och samarbetsförmåga, du är nyfiken på människor och har lätt för att kommunicera och skapa kontakter. Det är viktigt att du är en person som i lika hög grad inspirerar som blir inspirerad av andra. Du är en god pedagog som gillar att vara i olika folkbildningssammanhang. Du ska vara engagerad och driven i det du gör, du tänker flexibelt och är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Den administrativa delen av tjänsten kräver också att du är strukturerad och noggrann.

Vi erbjuder 

Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100 % och vi tillämpar provanställning på 6 månader. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Du kommer att bemanna vår djurtillåtna lokal i Finntorp Nacka, där du i samarbete med teamet utvecklar, servar och tar hand om verksamheten. Då det finns katter, hundar och ibland kaniner och fåglar i lokalen bör man inte vara allergisk mot dessa djurslag. En del av tjänstgöringen är förlagd till kvällar och helger.

Studiefrämjandet Stockholms län är en arbetsplats med bred och spännande verksamhet inom folkbildningens många områden. Du som anställd erbjuds en rad förmåner för att arbetsliv och fritid ska kunna kombineras på ett bra sätt. Vi har kollektivavtal, målstyrt arbete och 37,5 timmars arbetsvecka. Som anställd får du friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme i veckan. Dessutom kan du ta del av vårt rika kursutbud där du kan odla dina intressen och utveckla din kompetens.

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Intervjuer kan komma att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi önskar tillsätta tjänsten snarast.

Sista ansökningsdag 2023-02-17. 

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Annika Hamilton.

Facklig kontaktperson Anjana Saltas 

Om Studiefrämjandet

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, religiöst och fackligt obundet studieförbund. Våra profilområden är natur, djur, miljö och kultur.. Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund och bedriver verksamhet i hela landet. Studiefrämjandet utgår från folkbildningens idé och vi värnar demokratin. I praktiken innebär det att vi är lyhörda för varje deltagares behov och erfarenheter och att vi hävdar alla människors lika värde. Studiefrämjandet Stockholms län bedriver verksamhet i hela Stockholms län. Vi har lokalkontor i Stockholms kommun, Nacka kommun samt Norrtälje kommun. Besök oss på https://www.studieframjandet.se/stockholm.

Vi undanber oss kontakter med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen av denna tjänst.

Ansök här!