• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu

Studiefrämjandet Sörmland söker vaktmästare

Är du en händig och serviceinriktad person med bred kompetens som vill jobba med fastighetsskötsel och vara en stöttepelare i vår verksamhet i Eskilstuna?

 Är du en händig och serviceinriktad person med bred kompetens som vill jobba med fastighetsskötsel och vara en stöttepelare i vår verksamhet i Eskilstuna?

 

Tjänsten som vaktmästare

Som vaktmästare hos oss sköter du dagligen om våra lokaler och är kollegorna och verksamhetens deltagare behjälplig på vårt kontor i Eskilstuna. Du ansvarar för den dagliga driften och underhållet av vår fastighet. Detta innefattar bland annat städ och reparationer, ansvara för och underhålla företagsbilarna, ha kontakt med vissa leverantörer och hantverkare, förbereda frukost och fika, sköta inköp till verksamheten, sköta post- och pakethantering, hantera fastighetens larm- och passersystem, systematiskt brandskyddsarbete och underhålla teknik såsom datorer, projektorer och PA-system.

 

Vem är du?

Du är en serviceinriktad och hjälpsam person som ofta möter våra deltagare och kunder och är dem behjälplig med exempelvis möblering för en föreläsning, koppla in datorer och starta projektorer. Du har ett gott öga för detaljer och har kunskap vad gäller fastighetsunderhåll och är den som ser vad som behöver åtgärdas, städas undan eller ställas iordning för att lokalerna ska vara välkomnande och prydliga. Du är självgående och initiativrik och arbetar bra både på egen hand och i sällskap med vår ambulerande vaktmästare i länet.

Du är en händig person som kan lösa enklare renoveringar och underhåll på fastigheten samt, när det behövs, vara den kompetente kontaktpersonen för leverantörer vars tjänster vi köper in för övrigt fastighetsunderhåll. Här tar du in offerter och presenterar förslag på åtgärder.

Du har god datorvana och kan navigera Teams, Sharepoint och Officepaketet. Du kan exempelvis installera drivrutiner för skrivare, göra enklare felsökningar och uppdatera mjukvara.

Självklart står du bakom vår värdegrund om alla människors lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning.

 

  Krav

  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
  • Meriterande är kunskap inom andra språk såsom engelska, finska och arabiska.
  • Du har B-körkort.
  • Meriterande är utökat B-körkort.
  • Du har god datorvana.
  • Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

   

  Om tjänsten

  Tjänsten är en anställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Studiefrämjandet tillämpar individuell och differentierad lönesättning. Anställning enligt kollektivavtal.

  Placeringsort är Eskilstuna.

  Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

   

  Ansökan 

  Låter det som en spännande och intressant utmaning? Vi är väldigt nyfikna på att höra varför just du vore den bästa kandidaten! 

  Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök nu" samt bifoga CV och personligt brev.

  Sista datum för ansökan är 2023-04-21. Ansök gärna redan idag då arbetet med urval och intervjuer sker löpande. 

  Vid frågor om tjänsten kontakta Rikard Nyman, rikard.nyman@studieframjandet.se

  Fackligt ombud för Unionen är Lucas Falk, lucas.falk@studieframjandet.se


  Om Studiefrämjandet

  Studiefrämjandet är ett av Sveriges 10 studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar. Vi är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund grundat på våra 19 medlemsorganisationer. Utifrån ett demokratiskt synsätt hävdar vi allas lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning. I all vår verksamhet ska vi främja mångfald och motarbeta främlingskap och rasism. Alla ska känna att de är välkomna till Studiefrämjandet! Som medarbetare hos oss är det viktigt att du står bakom vår värdegrund och allas lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning.

  Vi undanber oss kontakter med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen av denna tjänst.

  Ansök här!