Hej

Vi har placerat cookies på din digitala enhet och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du vill veta mer kan du läsa om cookies här.

Nosaktivering hos Luleå Brukshundklubb

Att använda nosen för att undersöka sin omgivning är naturligt för alla hundar. Nu har du chansen att tillsammans med din hund och andra likasinnade utforska, förundras över och utmana din hunds nos.

Under kursen får du kunskap om hundens luktsinne och hur du på ett enkelt sätt kan aktivera din hund i vardagen. Tillsammans använder vi områden i Luleås närområde för att genom hundens nos jobba oss igenom olika miljöer. Kursen passar alla hundar och förare och kräver inga förkunskaper.

Instruktörer: Michaela Sandgren mob 073-9970355 och Ulrika Bejker mob 070-6687506.

Michaela är certifierad Noseworkinstruktör och Ulrika är utbildad allmänlydnadsinstruktör inom SBK. Båda brinner för att sprida träningsglädje och att även våra sällskapshundar tillsammans med sina ägare får känna tillfredställelsen av att jobba tillsammans.

Deltagande hundar ska vara id-märkta och vaccinerade enligt gällande regelverk.

Sista anmälningsdag 31/7.

Därefter skickas kallelse/faktura till dig som får plats. Förtur kommer att ges till nybörjare  som inte tidigare gått NW-kurs/prova-på-NW.

#luleabrukshundklubb

 

 

 

 

Maria Johansson Djur och natur